Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

SAE Definition

The Society of Automotive Engineers, skapades 1905 för att ge ett tekniskt samhälle för olika medlemmar i samband med mobila system branscher. Heldt och Swetland

Peter Heldt och Horace Swetland var två författare som starkt förespråkades ett inrättande av ett tekniskt samhälle för biltillverkarna. Swetland var inofficiell talesman för bilindustrin på den tiden, och hans ansträngningar, plus arbete av Heldt, föranledde inrättandet av SAE.
Industriell Medlemmar

branschgrupper som American Society of Aeronautic ingenjörer, Föreningen Tractor Engineers, och makten båtbranschen har vänt sig till SAE skapa tillsyn för tekniska standarder för sina speciella områden.
Internationell närvaro

BY 1950 Society of Automotive Engineers hade blivit en internationell organisation. Det har många kontakter med länder som Tyskland, Japan och Storbritannien. SAE arbetar också med andra branscher som tillhandahåller material och förnödenheter för de olika mobila områden.
Medlemskap

SAE har drygt 84.000 medlemmar, inklusive ingenjörer, lärare, och affärsmän från mer än 97 olika länder. Medlemmar utbyta idéer och dela information i syfte att främja systemteknik rörlighet.
Standarder

fastställa normer för rörlighet teknik i hela världen är en av de primära roller och ansvar SAE. Ingenjörer, kvalificerade tjänstemän och tekniska kommittéer skapar auktoritativa och tillförlitliga standarder för produkter och metoder inom fordonsindustrin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72037.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.