Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

American Automobile Lift Instruktioner

Att arbeta på en bil kan ibland vara besvärligt , särskilt om de delar som behöver bytas eller undersöka är under fordonet och för nära marken för att enkelt komma åt . Höjning av bilen med en bil hiss är ett sätt att komma åt många fordonsindustrin problem utan att vrida armen och sträckte halsen för att se vad som händer . Lyckligtvis dessa hissar är inte svårt att använda . Instruktioner
1

Kör bilen på lyften . Vissa hissar har skenor som du har att parkera däcken på , medan andra hissar har en bur som kommer att ta fordonet i ramen för att stödja sin vikt . När fordonet är på plats , lägg den i parken .
2

Tryck hissen knappen . Detta kommer att få hissen att flytta och det kommer att börja höja fordonet upp . Håll ett vakande öga på fordonet som det har lyfts för att se till att det inte gunga eller tippning , och se till att det ökar stadigt istället runkar upp .
3

Stoppa hissen . Antingen ta handen från hissen knappen och hissen stannar , eller skjut själva stoppknappen när hissen är på plats . När fordonet är i luften och hissen har ett bra grepp om det , är du redo att börja arbeta på bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74039.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.