Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en 1995 Ford Contour ABS Säkring

säkringar och brytare är avgörande för att skydda det elektriska systemet i din 1995 Ford Contour. Om en säkring går sönder, betyder det att det finns ett problem antingen med komponenten säkringen skyddar eller med ledningar i det systemet. I din Contour, två säkring paneler innehåller alla säkringar för bilen. En ligger i motorrummet och den andra är i kupén under instrumentpanelen. Den ABS säkringen är inrymt i säkringsdosan under huven på bilen. Instruktioner
1

Öppna huven på din 1995 Ford Contour och leta under-huven säkring panelen på förarsidan av bilen. Det ligger nära fender och strax bakom batteriet. Leta upp spärren på locket för säkringen blocket och släpp den genom att trycka på låsfliken i. Håll fliken
2

, lyft locket från toppen av säkringsblocket och ställ den åt sidan för nu.
3

Lokalisera ABS säkringen i blocket. Det är säkringen som är tvåa från höger i andra raden uppifrån av blocket. Det är säkring nummer 51 och är märkt under säkringen.
4

Ta bort säkringen från blocket med en säkring avdragare, greppa den på toppen av säkringen och dra det sedan rakt ut. Sätt i en ny säkring i facket och se till att använda en säkring med samma amperetal. Tryck säkringen i med tummen tills det tar stopp.
5

tillbaka locket på säkringsplinten och knäppa låsfliken på plats. Stäng huven på bilen och kontrollera säkringen i dag eller två för att vara säker på att det fortfarande fungerar. Om det misslyckas igen, kan du ha en kort eller en remitterande strömavbrott vars orsak måste fastställas och repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71976.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.