Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att stänga en saxsprint

En sprint är en typ av metall fästelement som används med maskinbearbetade delar för att fästa en del till en annan. En saxsprint, som också kan kallas en sprinten eller saxpinnen, typiskt är tillverkad av ett enda stycke av tråd som är böjd så det finns en slinga i ena änden och två trådar i den andra änden. Tråden sidorna av fästanordningen ofta är runda och utformad för att glida in i en behållare hål. Med hjälp av en saxsprint är enkel och ofta kräver inga verktyg. Instruktioner
en

mäta tjockleken på metallstången eller bult och dimensionen av det mottagande hålet för att bestämma rätt storlek och typ av sprinten du behöver. Sprinten måste passera genom staven eller bulten så att tillräcklig längd kvar i stiftet svansar för att hålla stången säkert på plats när svansar böjs bakåt. De vanligaste typerna av sprintar är Mejselpunkter (dessa kommer till en punkt och har ojämn tråd sidor) och hammerlocks (dessa har en ensidig ögla i ena änden och en av de två trådändarna kurvor mot den andra trådänden - -dessa är vanligtvis används tillsammans med kronmuttrar).
2

in kabeln eller axelände saxsprinten i det mottagande hålet. Axlarna i sprinten, när den trycks ihop, bör passa väl in i hålet.
3

Tryck sprinten helt i hålet tills öglan blockerar ytterligare inträde.

4

Öppna sprinten axlarna (trådändar) och böja dem bakåt mot öglan. Detta kommer att fungera som en fästanordning. Om bara den mycket ändarna av sprinten axlarna ur hålet, behöver du en längre saxpinne. När sprinten axlarna är öppna, är sprinten stängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72052.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.