Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Integra Insprutare

Honda Integra var en kompakt sportbil tillverkad 1985-2007. Den senaste generationen av Integra omfattar 2002 till 2007 årsmodeller, som Honda säljs som Acura RSX i USA. En sen modell Integra har en fyrcylindrig, 2.0-liters motor med multi-port bränsleinsprutning. Varje insprutare skickar bränsle till en cylinder i en specifik sekvens. Installationen av bränslespridare kräver också att du lätta på trycket i bränslesystemet. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Bensin
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel . Lossa kick panel under instrumentbrädan och ta bränslepumpens relä från säkringsdosan. Starta motorn och låt den att stanna att lätta på trycket i bränslesystemet. Öppna tanklocket att lätta på trycket i bränsletanken. Byt bränslepumpens relä och fäst kick panel. Stäng tanklocket.
2

Lossa locket på insugningsröret med en hylsnyckel, om din bil är så utrustad. Lossa de elektriska kontakterna från spridarna. Lossa snabbkopplingar på bränsleledningen, och lossa bränsleledningen från bränsle järnväg. Koppla loss bränsleledningen och vakuumslangen på bränsle tryckregulatorn.
3

Ta monteringsmuttrarna för bränsleskenan med en hylsnyckel och lossa bränsleskenan från insugningsröret. Lossa klämman för insprutare. Dra bränsleinjektorn upp som du vaggar den från sida till sida för att ta bort det från injektorn hålet. Släng in O-ringarna på insprutare.
4

Coat de nya O-ringarna med ett tunt lager av bensin, och montera dem till de nya spridare. Montera spridarna till bränslet järnväg, och fäst klämmorna. Montera bränslefördelningsröret till insugningsröret, så injektorerna passar in insprutarnas baser. Fäst monteringsmuttrarna för bränsleskenan, och dra dem till 16 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Fäst bränsleledningen till bränsleinloppsröret, och anslut snabbkopplingar. Montera bränsleledningen och vakuumslangen till bränsletrycksregulatorn. Fäst de elektriska kontakterna till spridare. Sätt tillbaka locket för insugningsröret med en hylsnyckel, om din bil är så utrustad.
6

Anslut kabeln till den negativa batteripolen med en hylsnyckel. Starta motorn och låt den gå på tomgång i två minuter. Stäng av motorn och korrigera eventuella bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75118.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.