Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en Farm Jack

En gård jack är en mångsidig utrustning populär bland bönder och off-road entusiaster. En gård jack, även känd som en handyman jack, kan användas i en mängd olika situationer, inklusive reparationer, undanröja staketstolpar och vinschning tullar. Farm jack är mycket lång, vilket gör dem mycket användbara för höga fordon såsom traktorer och sökrobotar berg. Använda en gård jack är inte svårt, men försiktighet är nödvändig för att förhindra skador under användning. Saker du behöver
Handskar
Farm jack
Blocks
Visa fler instruktioner
1

Slip på ett par grova handskar läderarbeten innan du använder din gård jack. Farm jack varierar i höjd från 48 inches till över 60 inches och har ett antal rörliga delar som kan skada exponerad hud i en olycka.
2

Ställ din gård jack ner på ett stabilt underlag. Muddy eller andra ojämna underlag kan kasta din jack utanför centrum och gör det svårt att använda. Din jack kommer att ha en liten rektangulär bas som hjälper till att hålla den upprätt, men du kan ställa in uttaget på ett stort träblock för att ge det mer stabilitet medan du arbetar.
3

Vrid ratten på din jack så att lyft delen är fri att röra sig upp och ned, och skjut det hela vägen ner mot basen. Flytta reglaget i motsatt riktning för att engagera domkraften och låt den gå upp när du trycker ner handtaget.
4

Placera din jack under kanten på det objekt du vill flytta, vilket gör till att säkra den under en stabil lyftyta. Om du hissar upp en bil, lyft domkraften under axeln. Om du drar upp staketstolpar, placera domkraften så nära mitten av stolpen som möjligt. Lyft handtaget och tryck det rakt ner tills du har lyft på objektet till önskad höjd.
5

Stå på objektet när du är redo att sänka den tillbaka till marken. Vrid omkopplaren till det nedre läget och sänk domkraften sakta till marken genom att föra handtaget uppåt och nedåt i samma rörelse du gjorde för att höja uttaget. Sänk domkraften hela vägen ner och dra ut det från under objektet när det har kommit att vila på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71799.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.