Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en vattenpump för en 1998 Chevrolet Monte Carlo

Det är inte svårt att byta pumpen för en 1998 Chevrolet Monte Carlo. I själva verket borde ersätta en pump en prioritet eftersom en försämrad pump är vanligtvis roten av dålig bränsleekonomi och matt fordonsprestanda. I Monte Carlo motor kommer inte ens fungerar om pumpen inte fungerar. Pumpen ligger inne i 1998 Chevrolet Monte Carlo nås via en panel i bagageutrymmet. Saker du behöver
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd hylsnyckel för att ta bort och ta ut bränslepumpens relä. Den är kopplad till motorrummet högra sidan nära gruppcentralen. Sätt på motorn. Låt den gå tills den stannar så att bränsletrycket kommer att befrias.
2

Ta ut bagagerumsinsatsen. Avlägsna bilens reservdäck. Du kommer nu se bilens tillgång panel som gör att du kan komma åt pumpen. Ta av bultarna som håller pumpen på plats. Ta bort panelen.
3

Inspektera pumpenheten. Städa ur all smuts och skräp från runt den. Unsnap beslagen som håller raderna i deras ställe. Koppla den elektriska kontakten. Öppna och ta bort den stora ringen som håller pumpenheten.
4

Ta av pumpenheten. Ersätt den med en ny. Sätt spärren tillbaka till sin ursprungliga plats. Försiktigt ansluta den elektriska kontakten igen Sätt reservhjulet igen och installera luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74322.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.