Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Freeze Plugs

Freeze pluggar är utbyggnadsenheter införda i sidorna av motorblock. Freeze pluggar skyddar mot skador som uppstått på motorn till följd av frysning. Pluggarna svara på en eventuell frysning av motorblocket genom utskjutande utåt. Freeze pluggar spelar en viktig roll i motordrift eftersom de hindrar motorn från att behöva en fullständig översyn. Du kommer att behöva ersätta läckande eller skadade frysa pluggar för att garantera säkerheten för din motorblocket. Saker du behöver
Freeze plug
Hammer
Punch
Tänger
Duk
Seal förare
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta motorblocket från bilen om möjligt. Borttagning av motorblocket kommer att kräva hjälp av en professionell mekaniker. Du kommer att kunna ersätta en frysning plugg utan att ta bort motorblocket. Leta reda på skadade eller läckande frysa plugg. Freeze pluggar är placerade på sidan av motorblocket. Applicera stansen vid sidan av kontakten och börja ta bort pluggen med hammaren.
2

Ta bort pluggen helt från motorblocket med hjälp av tång.
3

Rengör insidan av det område där kontakten sitter med trasan.
4

in den nya fryser kontakten i det tomma uttaget, med den främre delen av tätningen föraren att smälla pluggen på plats. Du kan använda tätningen drivrutinen eller hammare för att knacka pluggen i ytterligare. Använd fingrarna för att se till att kontakten är säkrad.
5

Applicera lite tätningsmedel på kontakten för extra åtgärd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73812.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.