Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Silverado Mirror Borttagning

Ta en spegel, eller speglar, på en Chevy Silverado är en relativt enkel process. Om du bli av spegeln för att uppgradera till tina och riktat ljus funktioner, ta bort den inre dörrpanelen att utnyttja anslutningarna kablaget. Om du bara byter spegel med en ursprunglig Chevrolet, eller en direkt-fit eftermarknaden spegel, då den inre dörrpanelen kan förbli intakt. Du kan hitta direkt-fit eftermarknaden ersättning speglar på nätet för en mycket billigare än Chevy återförsäljare. Borttagning av spegelglas


Öppna dörren med spegeln du vill byta ut och sedan rulla ner rutan hela vägen. De flesta Silverados har elektriska fönsterhissarna, är det premiär Chevy truck. Lokalisera den triangulära plastgjutning i det övre hörnet av det öppna fönstret motsatt av spegeln. Använd en trim panel verktyget och bända formningen av av dörren. Den är fäst på dörrkarmen med ett par plast snap-on hållare. Ställ in gjutning undan och ur vägen. Dra skum ljuddämparen ur dörrkarmen. Detta isolerar dörren och bedövar buller när trucken arbetar på vägen och även förhindrar drag kommer in i passagerarutrymmet hytten. Om spegeln är en makt spegel, använd en skruvmejsel för att dra upp på kablaget i hålrummet av dörren tills du kan nå stickkontakten, dra ur anslutningen. Leta reda på de tre muttrarna på de kvarhållande bultarna i spegeln och använda en spärr och en sockel för att ta bort dem. Var försiktig så att du inte tappar nötter eller kommer de att falla in i håligheten i dörren och du måste ta bort dörrpanelen för att hämta dem. Flytta till spegeln på utsidan av dörren och försiktigt bryta förseglingen av packningen under den. En bogserbåt eller två är allt det skulle ta, men var försiktig spegeln inte faller eller repa lacken på utsidan av dörren. Du kan behöva ta bort packningen under den gamla spegeln och placera den på nytt om den nya spegeln inte kommer med en.

Installera den nya spegeln genom att vända avlägsnandet.

Door Panel Removal
p Om du behöver ta bort dörrpanelen, börja med att bända den manuella bezel dörrlåset (om tillämpligt) mot dörren för att avsätta den. Bänd kontrollpanelen på den övre armen vila upp från armstödet med trim verktyget. Koppla loss kablarna under kontrollpanelen och sedan välja manöverpanelen åt sidan. Nästa, lokalisera skruvarna och ta bort dem. En ligger under kontrollpanelen på den övre vänstra sidan och den andra är strax under dörrhandtaget. Bänd dörrhandtag trimringen bort av det inre dörrpanelen med trim verktyget. Manövrera trimringen utanför dörren handtaget. Om luckan har ett inre ljus, bända ljuset försiktigt bort av dörrpanelen och koppla sedan bort tråden under det. Sedan använder kåpa verktyget att börja bända dörrbladet från karmen. Börja längs botten och arbeta dig upp båda sidorna. Ungefär som den triangulära gjutning täcker spegeln, använder dörrpanelen snap-on trotjänare som måste vara från sätet. När hållarna är alla bort, lyft dörrpanelen uppåt för att avsätta den övre läppen av dörrpanelen. Titta bakom luckan innan du tar bort den när dess fria från dörren. Nå bakom och koppla loss högtalarkabeln och uppvärmd stol tråden (om tillämpligt). När luckan är fritt, ställ den åt sidan. För att ansluta till kablarna, behöver du bara dra packa stick-on dammskydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71533.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.