Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min 1997 Chrysler Concorde startar inte när motorn är varm

Chrysler Concorde tillverkning startade 1993 och pågick fram till 2004 . Concorde är en fyrdörrars sedanmodell som kommer med en automatisk växellåda . Om din 1997 Chrysler Concorde inte startar efter att motorn blir varm , kanske du har ett problem med ditt kylsystem . Du behöver inte vara en bilmekaniker för att räkna ut vad som är fel med din Concorde . Du kan lista ut det själv . Saker du behöver
Funnel
Kylvätska
Visa fler instruktioner
1

Vrid Concorde och ta bort nyckeln ur tändningslåset . Låt bilen för att sitta i ca 3-4 timmar så att motorn svalnar. Öppna huven till Concorde för att låta motorn svalna snabbare .
2

Lokalisera kylvätsketanken på vänster sida av motorn . Titta på sidan av kylvätskan för maxstrecken ( märkt " kylmedel " ) . De kommer att vara genomskinlig så att du kan se hur mycket kylvätska är inne i tanken .
3

Använd en tratt för att fylla tanken med mer kylvätska . Du hittar kylvätska på en lokal varuhus eller på en bilverkstad . Fyll tanken till markeringen med 50/50 kylvätska .
4

titta under din Concorde för att leta efter eventuella läckor , som kan vara från vattenpumpen . Få en mekaniker att titta över vattenpumpen och kontrollera att den inte behöver bytas ut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75095.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.