Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en 2001 Honda Civic Kombiinstrument

Även om du aldrig har hört orden "kombiinstrumentet," du ser på det varje gång du kör din 2001 Honda Civic. Kombiinstrumentet innehåller gas mätare, hastighetsmätare, kontrollera motorn ljus och mer. Alla dessa mätare är en del av en enhet, så om någon av mätarna är trasiga eller lamporna bränns ut, det finns inget att ta bort den enda komponent. Hela kombiinstrumentet måste avlägsnas. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att båda framdäcken pekar rakt fram. Pop Civic huva och ta bort den negativa batterikabeln från minuspolen med en skiftnyckel. Vänta två till tre minuter för någon kvardröjande eller återstående makt att tömma sig. Detta är en säkerhetsåtgärd för att avväpna Civic-airbag-system.
2

Flytta ratten till lägsta möjliga position om du äger en Civic hatchback. Kupéer och sedaner har inte en justerbar ratt, såvida man installerades som en eftermarknad uppgradering.
3

Avlägsna fästskruvarna från ratten locket med en skruvmejsel och sedan ta bort ratten täcka.
4

Skjut bezel instrumentet locket för att frigöra den från dess klämmorna och dra plattan framåt. Detta trim panel är endast en gjuten plast täcker som passar runt och över kombiinstrumentet.
5

Ta bort de tre skruvarna kring klustret. Det kommer att finnas en upptill och två nedtill.
6

Dra kombiinstrumentet emot att exponera ledningar bakom det. Det bör finnas två ledningar kontakter. Ångra dessa kontakter dra kombiinstrumentet ur instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73755.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.