Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad du ska göra i händelse av dåligt Gas i tanken?

När fordonet klickskott eller börjar att kväva och fräser, kanske du just har pumpat några dåliga bensin till din bil. Bad bensin kan köpas var som helst i världen, de flesta människor betalar och pumpa utan de kan ha smittat bränsle förrän det är för sent. Veta några enkla metoder för att bli av dålig bensin kan spara dig en dyr resa till verkstaden. Bad Bensin Rättsmedel

lista ut vilken bensinstation du köpt bränsle äntligen. Den bensinstation kan ha haft problem med sin bränsleförsörjning eller filtreringssystem för själva bränslet. Det är bäst att kontrollera med bränsle först innan du försöker åtgärda dålig bensin på egen hand. Om du vet säkert att du har köpt gas till ett billigt alternativ bensinstation, och sedan försöka tala med företagets företrädare för ersättning och eventuellt korrigera problemet för framtida kunder.
P Om du misstänker att ett möjligt problem med ditt bränsle, prova att använda en burk oktan boost, vanligtvis säljs på de flesta bildelar butiker. Lägg 7 oz. av oktan ökning till ca 10 liter bensin och du bör märka omedelbara resultat under en initial provkörning.

Prova att tillsätta några uns av Xylol Xylen thinner som ett hem botemedel mot din bränsle problem. Xylen ökar prestanda och fungerar som ett bränsle renare när det används på rätt sätt. Använd minst 3 oz. xylen per 10 liter bensin för bästa resultat.
p Om du misstänker att din motor inte fungerar, ta det till en bilmekaniker och be att få ett bränsle prov analyserats. Provet kommer att visa hur många procent av olja, etanol och andra vätskor kan finnas i din bensintank och vilka åtgärder som behöver vidtas för att rätta till problemet. Smuts, vatten och smuts kan ha kringgått bensinstationen system bränslefiltrering och hamnade i din bensintank

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71387.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.