Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hämta min 1994 Nissan Koder Pickup Trouble

Du kan hämta felkoder från '94 Nissan pickup direkt från ditt hem garage, sparar dig både tid och pengar. 1994 Nissan pickups är utrustade med en inbyggd diagnostik I datorn (OBD I) som hämtar och lagrar alla felkoder som skickas till den från olika sensorer inom pickup. När dessa sensorer upptäcker ett problem i Nissan, de skickar koden till datorn. Datorn tänds service-och varningslampor i kombiinstrumentet. Du kan hämta dessa koder med en handhållen enhet som kallas en OBD I kodläsare. Detta kan köpas online eller på någon auto delar återförsäljare. Saker du behöver
OBD I kodläsare med manuell
Startnyckel
Penna och papper
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den diagnostiska porten nära rattstången på undersidan av förarsidan instrumentbräda. Det kommer att vara samma storlek och form som kontakten på OBD I kodläsare.
2

Anslut kodläsare i denna diagnostiska porten.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "II", noga med att inte starta motorn.
4

Vänta koden läsaren att slå på. Välj "Läs Codes" Kommando (eller motsvarande kommando) på framsidan av läsaren. Vänta på kodläsare för att visa koderna. Skriv ned koderna den visar.
5

Slå upp betydelsen av de alfanumeriska koderna i manualen. Koppla bort läsaren och utföra service eller reparationer av fordonet behöver baserat på den information som erhållits från de koder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73322.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.