Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Volvo Car Problem

Sedan Volvos första kom på plats 1927, har de varit känd som en säker och pålitlig bil, rolig att köra, med bra prestanda och hantering. Enligt Volvo High Mileage Club, firade en 1966 Volvo från New York nyligen sin 2,6 miljoner mil märke. Trots livslängd och ett femstjärnigt säkerhet rating av Consumer Reports, Volvo är inte utan sina egenheter. Luftkonditionering

Olika luftkonditionering problem plåga många Volvomodeller. Förutom icke-fungerande problem, har det varit många klagomål på dåligt fungerande sensorer innertemperatur, där luftkonditioneringen sparkar på i kall väderlek. Ägarna har också haft problem med luftkonditioneringen sparka på efter bilen är avstängd och i viloläge, tömma batteriet. Konstruktionsfel och montering, elektriska rita och trycksättning har alla utsetts till syndarna av dessa problem.
Glödlampor

Alla som någonsin ägt en Volvo vet att strålkastare och broms glödlampor brinner ut ofta. Ibland en kran på linsen kommer att få dem att gå igen, men oftast är det en resa till bildelar butik för nya lökar. Du kan ibland lindra anslutningsproblem genom att applicera vaselin på änden av lampan.
Dashboard Lyser
p Det har varit många klagomål från konsumenter angående felaktig indikator lampor. De flesta Volvobilar har en fullständig skvätt klockor och visselpipor varna ägarna av allt från en dörr på glänt till en död glödlampa, till låg kylvätska eller dåligt fungerande bromsar. "Check engine" och "service" lampor har en tendens att engagera utan ett faktiskt problem med systemet. Eftersom det inte finns något sätt att veta om indikatorlamporna fungerar korrekt eller inte, leder detta ofta till en onödig resa till generalagenten.
Antenn

äldre modell Volvo , särskilt 700 och 900-serien, har ett problem med radioantennen blir fast i det övre läget. När radion är avstängd, är antennen tänkt att gå ner. Ofta kommer emellertid motorn gå kontinuerligt bränna ut sig själv. När detta inträffar, kommer ägaren måste komma ihåg att manuellt sänka antennen när du kör bilen genom en biltvätt.
Självhäftande

Volvo använder ett lim som ofta har en kort livslängd, vilket resulterar i slapp tak foder. Modeller tillverkade före 2000 är särskilt känsliga, men även ägare av nyare modeller kanske märker att fodret mellan vindrutan och dörrkarmen blir Olimmad lätt. Även reparationer för en komplett innertaket kan köra mellan $ 400 till $ 600, kan du fixa små områden med billig superlim.

Volvo vagnar också har en självhäftande problem med den stora gjuten plast del fäst till det inre bakluckan. Med ålder och normal öppning och stängning av bakluckan, faller biten så småningom bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71259.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.