Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man väljer en pålitlig Auto mekaniker

Om du inte har en pålitlig mekaniker för att ringa på, kan du vara mer ovilliga att ta bilen in för en kontroll eller service, även när det finns en uppenbar problem. Vissa mekaniker kommer att försöka sälja dig på onödiga tjänster och tack för höga avgifter. Detta gäller särskilt för kvinnor, som oftare offer för skrupelfria mekanik. För att undvika dessa problem, avsätta tid på helgerna för att söka efter en eller två pålitliga, ärliga mekanik. Instruktioner
1

Läs om det inre arbetet i din bil innan du tar det i olika mekanik för en uppskattning. Studie upp på vitala bildelar, inklusive motor, bränsleinsprutning, bromsar och avgassystem. Läs din instruktionsbok. Besök Internetforum som är dedikerade till bilens märke och modell.
2

Leta efter mekaniker innan du har ett problem med din bil. På så sätt kommer du att bli mindre benägna att göra ett förhastat, desperat val.
3

Börja med att söka remisser från nära vänner och familj. De kommer att vara mest benägna att ge dig en bra remiss till en pålitlig mekaniker i ditt område.
4

Få uppskattningar från olika oberoende mekaniker butiker istället för att gå till generalagenten. Auto återförsäljare är ökända för överladdning kunder för enkla tjänster såsom broms jobb.
5

Observera hur varje mekaniker att du besöker hanterar ditt fall. Har förvisa han dig till väntrummet eller gör han ta dig ut till bilen och visa dig problem? En ärlig mekaniker kommer att ha några betänkligheter om att utbilda dig om din bil och den specifika frågan som du har.
6

urskilja professionalism och kunskap om mekaniker. Titta inte på leenden och tomma artigheter som ett sätt att avgöra om en mekaniker är trovärdig --- detta är ofta ett sätt att bygga upp en falsk känsla av förtroende för kunden. Istället, se om mekanikern visar att han har överlägsen fordonsindustrin expertis och vanlig hövlighet.
7

Titta på väggarna i kontoret för att avgöra om mekanikern har ett giltigt verksamhetstillstånd, ASE certifiering, och examensbevis från en bilmekaniker utbildningsprogram. En pålitlig mekaniker kommer att visa dessa objekt proudly för kunderna att se.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71420.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.