Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Freeze & Shatter Off Bultar

Rostiga och korroderade skruvar kan vara svårt ta bort. Vissa människor har tillgripit sådana medel som att använda en skärbrännare eller timmar av muskel-tröttande strider med bult och en skiftnyckel. Det finns ett fåtal produkter för att göra saken lättare. Loctite Freeze och utsläpp och CRC Freeze-Off är två produkter som du kan köpa på nätet som kommer att frysa området, splittras den rost och släpp bulten är fast grepp för enkel borttagning. Saker du behöver
Loctite Freeze och Release eller CRC Freeze-Off
disktrasa eller pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

Rengör området med så mycket smuts och rost som du kan med en tvättlapp eller pappershandduk. Du kommer att vill att produkten ska kunna komma till området utan några hinder.
2

Skaka burken med Loctite Freeze och Release eller CRC Freeze-Off. Detta kommer att blanda alla ingredienser upp så att produkten kommer att distribuera bättre vid sprutning.
3

Håll burken ca 4 till 6 inches från bulten. Tryck ned på release ventil på toppen av burken och spraya i 5 till 10 sekunder. Vid kontakt sjunker sprej temperaturen av bulten till 45 grader under noll, vilket orsakar sprickor i ackumulerade rost, som sedan möjliggör smörjmedlet i produkten att glida in längre ned på bulten.
4

Vänta 1 till 2 minuter innan du försöker ta bort bulten med en skiftnyckel. Detta kommer att ge produkten tid att göra sitt jobb. Om detta inte fungerar första gången, upprepa stegen ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71697.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.