Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du justerar Saturn bak trumbromsar

Du kan justera de bakre trumbromsar på Saturn direkt från ditt hem garage, vilket sparar tid och pengar. Du bör justera de bakre bromsarna med jämna mellanrum för att hålla dem i bästa skick. När du använder din bromsar, bär de ner en bit orsakar ett utrymme mellan skorna och trumman. För att stänga denna plats, måste du göra en justering med några grundläggande verktyg som du kan köpa från din lokala bildelar återförsäljare. Saker du behöver
Andningsskydd Sida 2 stoppklossar
Ordet jack Sida 2 pallbockar
rörtång
Hammer
Visa fler instruktioner

1

Lossa parkeringsbromsen. Placera ett hjul chock bakom var och en av Saturnus framhjulen för att hålla fordonet oavsiktligt flyttar medan du arbetar.
2

Lyft upp den bakre delen av bilen med en domkraft, tillräckligt hög för att skjuta uttaget står under bilen bredvid varje styrarm av hjulen. Skjut pallbockar på plats och sänka bilen på dem.
3

Sätt på en respirator mask, som du kan köpa från någon järnaffär, för att skydda dig från bromsbelägg damm. Ta bort muttrarna med en rörtång. Ta av hjulet och ställ den åt sidan med muttrarna.
4

Twist utanför medurs trummor. Om de är fast, slå dem med en hammare försiktigt och vrid igen.
5

Lokalisera stjärnformade själv-justerare under hjulcylinder. Sprid skorna öppna lite genom att vrida på själv-justerare. Slip trummorna tillbaka på skorna. De ska glida på lätt om du gjorde justeringen korrekt.
6

Sätt tillbaka hjulen på Saturnus och dra åt muttrarna. Lyft upp bilen med domkraft och skjut jack sticker ut. Sänk bilen till marken. Lyft upp på parkeringsbromsen, bör som bara flytta upp sex skåror max.
7

Dra åt hjulmuttrarna hela vägen med rörtång och ta bort stoppklossar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73014.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.