Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en registreringsskylt

När du tar bort och ändra en registreringsskylt från en bil är inte nödvändigtvis en svår uppgift, kan det vara ganska skrämmande för nybörjare. Processen är ganska enkel, men du bör veta vad du gör innan du försöker utföra uppgiften. Du måste ta bort registreringsskyltar när du får en ny platta från Department of Motor Vehicles, eller om du vill bifoga en ram registreringsskylt till din bil. Saker du behöver
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de fyra skruvarna i de fyra hörnen på registreringsskylten. (Vissa registreringsskyltar är fäst med bara två skruvar.)
2

Skruva vardera av skruvarna med hjälp av stjärnskruvmejsel. Sätt bara in skruvmejseln i skåran på skruven och vrid den moturs
3

Ställ skruvarna åt sidan,. Du kommer att behöva dem senare när du ansluter din nya plattor eller ram <. br>
4

Ta bort den befintliga ram registreringsskylt (om tillämpligt) genom att ge ramen ett lätt ryck. Det bör lossna ganska enkelt.
5

Upprepa samma rycka rörelse för att ta bort registreringsskylten själv.
6

Placera den nya registreringsskylten inuti baksidan av licensen plattram (om tillämpligt).
7

Passa in hålen i de fyra hörnen på registreringsskylten och registreringsskylt ram med de fyra hålen på bilen. Om du inte använder en ram, helt enkelt rikta in hålen i registreringsskylten med hålen på bilen.
8

Fäst plattorna och ramen på fordonet genom att placera skruvarna du avsätta i steg 3 i varje hål. Använd stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna en i taget genom att vrida det medurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71500.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.