Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en växellådsdomkraft

De verktyg som behövs för att rätta till brister i fordonstransmissioner och hur de använder redskap under drift är en speciell del för att få jobbet gjort rätt. En överföring butiken kommer att ha tekniker som förstår hur man använder en växellådsdomkraft, air-drive hylsnycklar, bända barer, dynamometer och delar städare som är en förutsättning för förverkligandet av en överföring ombyggnad, installation eller borttagning. När arbetet inne i överföringen är klar, är det nödvändigt att placera överföringen i dess ställe under fordonet och detta kompletteras med hjälp av en speciell typ av domkraft. Saker du behöver
AutomobileCar liftTransmission jackSafety strapsCompressed luft
Visa fler instruktioner
1

Höj transmission med en bil hiss till cirka 60 inches. Detta avstånd från golvet är perfekt höjd för att börja ta bort eller installera en sändning i bilen. Använda en växellådsdomkraft att avlägsna transmissionsolja, kolla ventilhuset och installera en sändning eller ta bort man kan börja när sändningen eller det tomma överföring utrymmet är i rätt höjd för användning.
2

Anslut de tryckluftsledningarna till snabbkopplingen av växellådsdomkraft s luftinloppsventilen. Installation eller borttagning av en transmission med en kvalitet luftjacket innebär centrering av vikten på förlängning växellådsdomkraft arm. På toppen av den sträckande arm är en platta som är tillräckligt stor för att placera överföringen pan på den och tillåta en viss säkring av transmissionen på ett ställe. Med en växellåda fäst dess ram, gör jack det lättare att bära den tunga vikten av även de minsta växellåda modeller. Addera 3

Center domkraften under upplyft fordon så att domkraften armen kan sträcka sig upp till fluiden pan av transmissionen. Använd tryckluft för att förlänga domkraften så att den pressar upp överföringen noteras och med av tyngden de bultar som håller fast den vid fordonet. Nu överföringen kan vara osäkrad från fordonet och domkraften kan sänka vikten när borttagningen har inträffat.
4

Säkra överföring på jack s topplattan. Använda tillbehör remmar, eller ett mellanlägg för att göra en bättre passform för överföring pan på den topplatta växellådsdomkraft s stödsystem. Säkra överföring till uttaget innan du flyttar sändningen från ett område till ett annat måste fyllas för att undvika skador från fallande utrustning.
5

Töm och rengör vätskebehållaren när du använder ett växellådsdomkraft. Sifon fluiden från kvarhållande behållare på växellådsdomkraft till en större 50-gallons fat för återvinning vid ett senare tillfälle. Koppla bort tryckluften och lagra i ett rent område. Smörj lagren med fett och behålla all överföring säkra apparat som ingår i det ursprungliga inköpet av växellådsdomkraft och alltid ha till hands för framtida referens och användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71063.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.