Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort remskivan Skruva i en Honda Civic

Vevaxeln --- en bit av ett fordon som ofta kallas helt enkelt "vev" --- är en del av din Honda Civic som omvandlar den fram-och återgående rörelse i din fordonets kolvarna i en roterande rörelse. Ansluten till veven är en remskiva som används för att överföra rörelsen hos vevarmen i andra delar av bilen. Ett centrum bult eller skruv håller denna remskiva i sitt rätta läge insidan av din Honda Civic motorrum. För att byta eller felsöka remskivan, måste du ta bort den här skruven innan du kommer att kunna ta bort hjulet. Saker du behöver
skiftnycklar
Jack
Jack står
bandnyckel
uttag
Breaker bar
Ratchet
Visa fler instruktioner

1

bort batterikabeln från den negativa --- svart --- bilbatteri terminal, använder rätt storlek skiftnyckel för ditt fordon.
2

Jack upp bilen och placera pallbockar avsnitten i ramen för att säkert stödja Honda Civic från marken.
3

Ta bort stänkskyddet ligger under motorrummet genom att ta bort alla nödvändiga bultar. Se till att skärmen är väl stöds innan du tar bort de sista bultarna för att hålla visiret från att falla på dig eller marken.
4

bort drivremmen från Civic motorrum.

5

Leta vevaxeln och remskivan. Använd en bandnyckel insvept i en butik handduk eller annan mjuk trasa för att låsa remskivan i läge.
6

Hitta bulten i mitten av remskivan och bestämma lämplig storlek socket som ska användas för att vrida skruven. Placera rätt storlek uttaget på en breaker bar och vrid motsols för att bryta det gratis.
7

Bifoga en spärr till uttaget eller använd en skiftnyckel för att fortsätta vrida veven bulten tills är avlägsnas från sin position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73037.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.