Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur byter jag en bromsljus på en C4 Corvette ?

De baklysen på Chevrolet Corvette C4 använda en vanlig glödlampa 2057 tillgänglig på alla Biltema , en Chevy återförsäljare eller de flesta varuhus med en bil avdelning . Byta bakljus tar bara några minuter och kräver bara en skruvmejsel för att slutföra . Det är ett enkelt underhåll projekt för att göra hemma i garaget eller uppfarten . Det finns fyra baklysen på baksidan av C4 Corvette , så kontrollera och ersätta någon som inte fungerar korrekt . Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två skruvarna på bakljus linsen . Ta bort de båda skruvarna med en stjärnskruvmejsel , och ställ dem åt sidan .
2

Avlägsna bakljus linsen och packningen från församlingen. Tappa inte bort gummipackningen , eller ljuset kommer att läcka när ihop .
3

Ta tag i lampan , tryck in något och vrid glödlampan moturs . Dra glödlampan ur uttaget . Kassera lampan , sedan sätta en ny 2057 glödlampan i sockeln . Skjut in något , och vrid glödlampan medurs för att låsa den på plats .
4

Placera packningen gummi linsen på bakljusaggregat , placera sedan objektivet över det . Montera de två skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72550.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.