Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man använder ljuddämpare Clamps för en läcka i avgassystem

Avgassystem läckage kan vara jobbigt att handskas med eftersom de inte bara låter hemskt, men de kan vara svåra att hitta. När du upptäcker där läckan är, men då måste man hitta ett sätt att fixa det, med allt vad du kan för att få jobbet gjort. Ett alternativ är att använda ett par ljuddämpare klämmor för att klämma en patch bit metall eller värme filt runt avgasröret, stoppa det från att läcka i processen. Saker du behöver
Jack
Jack står
ljuddämpare klämmor
Exhaust wrap
Saxar
3/8-tums Ratchet och uttag
Visa fler instruktioner

1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

krypa under bilen och leta reda på avgaserna läckan. Vira avgaserna wrap runt röret, se till att täcka läckan samt något område 2 inches framför och bakom hålet, och hålla wrap tight. Skär av eventuell överflödig slanglängd med sax.
3

Placera en ljuddämpare klämma över ena änden av omslaget, och skjut botten av klämman på U-bulten, dra den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Upprepa denna process med den andra sidan av avgaserna wrap.
4

höja fordonet bort av domkraften med domkraften och sätt tillbaka den på marken. Starta bilen och kolla igen för att se om du hör avgaserna läckan. Om du gör, överväga att lägga ytterligare ett lager av avgaserna wrap att åtgärda buller eller leta efter fler läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70375.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.