Vad orsakar en 2006 Dodge Durango att förlora Miles?

Du är den stolta ägaren till en Dodge Durango, men på sistone har du märkt dina miles per gallon minskar. Du måste sätta gasen i det oftare, och det känns lite trög liksom. Detta är ett mycket vanligt problem med de flesta fordon och din Dodge Durango är inget undantag. Några enkla reparationer förfaranden kommer att bota detta problem och återställa bilen tillbaka till god hälsa. Lågt däcktryck
p Detta är den första orsaken till en minskning i miles per gallon och lättast att fixa. Använd en lufttrycksmätare, lätt tillgänglig på alla bildelar butiker, för att kontrollera lufttrycket på däcken. Om låg, lägga lite luft i att använda psi noterade på däcksidan. Denna snabba fem minuters reparation kommer att förbättra din MPG. Addera Igensatt Bränslesystem

Ett igensatt bränslesystemet är ett annat vanligt problem som drabbar de flesta fordon och är också lätt att reparera . Bensin har mikroskopiska smutspartiklar i det att, över tiden, täppa till filter och injektorer. Byt ut din bränslefilter och lägg ett renare bränsle system i din bensintank. Cleaner är också tillgänglig på många bildelar butiker och är ett billigt sätt att förbättra din MPG.
Igensatt luftfilter

Ett igensatt luftfilter är också en vanligt problem, och en som är mycket enkel att reparera. Köp ett nytt luftfilter, finns på alla Biltema, och ersätta det i ungefär fem minuter. Detta kommer att gynna din Dodge Durango enormt, och du kommer omedelbart att märka en förbättring i prestanda.
Old tändstift

Slitna tändstift kan också bidra till en minskning i miles per gallon. Old pluggar feltändning och lämnar oförbrända gaser i avgaserna. Byta pluggar är lite mer utmanande, men med rätt verktyg och en verkstadshandbok, kan det göras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63727.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.