Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Transmission Coolers FAQ

Transmission kylare används för att kyla transmissionsolja genom att skicka det genom specialiserade spolar innan informationen dirigeras tillbaka in i transmissionen . De kan installeras av en mekaniker eller hemma av dem med tillräcklig skicklighet . Där är en Transmission Cooler ligger ?

Den idealiska platsen för en överföring svalare är framför kylaren , men någon plats med tillräckligt luftflöde kan arbeta . Addera Hur jag vet vilken storlek transmission Cooler jag behöver ?

storleken av överföringen kylaren varierar från bil till bil . Det bästa sättet att ta reda på vilken storlek är lämplig för din bil eller lastbil är att konsultera instruktionsboken för fordonets motoreffekt och sedan ta denna information till en underleverantör av bildelar .
Kan en transmission Cooler Cool motorolja ?

En överföring kylare kan inte kyla motoroljor . De rör som används i en transmission svalare är mindre än de som används i en motor oljekylare , och sålunda kommer att begränsa oljan från att flyta på rätt sätt. Å andra sidan kan en motor oljekylare användas för transmissionsolja . Addera Vad händer om jag inte har tillräckligt med utrymme ?

Många olika typer av överförings- kylare finns tillgängliga för särskilda tillämpningar . Vissa modeller har elektriska fläktar och är tillräckligt liten för att monteras mest överallt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61246.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.