The Best All Weather Motorcykel Street Däck

De bästa all-väder motorcykeldäck erbjuder optimal prestanda i torra och våta väderförhållanden och på stadens gator, vägar och motorvägar. Faktorer att tänka på att identifiera den bästa alla däck väder motorcykel inkluderar däckets sammansättning, slitbanemönster och trampa till hålrumsförhållandet (mängden däckets yta i kontakt med vägen). Sport touring däck ger det bästa däcket sammansättning, slitbanemönster och trampa till hålrumsförhållandet för alla väder ridning. Däck Sammansättning

Sport touring däck bias (nylon) eller radiell (stål bältade) konstruktion. Däck sammansättning noteras på sidoväggen (B indikerar slagsida, anger R radial). Radialkonstruktionen däck har större hållbarhet. Bias och radialdäck på olika sätt, så gör inte blanda partiskhet och radialdäck på samma motorcykel utan godkännande av motorcykeln eller däcktillverkaren.

Harder gummiblandning i mitten slitbanan ger större däck livslängd. Mjukare gummiblandning på de yttre slitbanan områdena förbättrar grepp på torr och våt trottoar vid kurvtagning. De bästa all-väder motorcykeldäck har hårdare gummi område center slitbanan och mjukare sammansatta ytterområden slitbanan att kombinera hållbarhet och prestanda.
Slitbanemönster

slitbanemönster hjälpa direkt vatten bort från däckets yta vid körning på våt trottoar och ger dragkraft i alla väderförhållanden. Directional slitbanemönster, som kännetecknas av sidospår som pekar i samma riktning på båda sidor av däcket, sprida vatten i rak linje ridning och kurvtagning och erbjuder den bästa prestandan för alla väder ridning.

Däck med vatten- dispergeringsmedel slitbanemönster är konstruerad för att köras i en riktning, så notera pilarna på däcksidan när du monterar däcken.
Bana-till-hålrumsförhållandet
< p> Slitbanan-till-hålrumsförhållandet identifierar mängden av däckets yta i kontakt med vägen. En låg slitbana till hålrumsförhållandet betecknar mer däckets yta i kontakt med vägen. En hög slitbana till hålrumsförhållandet betecknar mindre däckets yta i kontakt med vägbanan och en ökad förmåga att dispergera vatten. De bästa all-väder motorcykeldäck har en högre mönsterdjup-till-hålrumsförhållandet än den som finns på andra typer av däck.
Rekommenderade Däck

Sport touring däck ger bästa däck sammansättning, slitbanemönster och trampa till hålrumsförhållandet för alla väder ridning. Stora däcktillverkare erbjuder däck sport touring för alla typer av motorcyklar. Höga betyg sport touring däck inkluderar Dunlop Roadsmart, Pirelli Angel ST och Metzeler Roadtek. Dessa däck ger hållbara och prestationshöjande komposition, riktade slitbanemönster för stabila köregenskaper på våt trottoar och högre slitbanan-till-void förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98051.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.