Vad Är Touring däck?

Att köpa en ny uppsättning däck är oftast inte kul, och alla dessa olika däcktyper inte hjälpa. Vad är så speciellt med en touringdäck, till exempel? Touring däck är mycket lika standarddäck, men med några uppgraderingar. Funktion
öppna vägen vid solnedgången däck

Touring är utformade för att ge en mjukare än vanliga däck på den öppna vägen, och ge bättre kontroll och hantering.
Funktioner

Antagligen inte touring däck, men de ger bra hantering

Touring däck har en lägre profil och bredare slitbanan än vanliga däck. Dessa funktioner är det som ger däcket dess större stabilitet.
Typer
en väg täckt med lätta Touring snö

däck varierar mest markant i mönsterdesign. Den första vanligaste typen är sommaren slitbanan, designad för torra vägar och köregenskaper i höga hastigheter. Dessa bör inte köras på snöiga eller isiga vägar, dock. För dessa vinterförhållanden, är den bästa turné typ en all-säsongen slitbanan. Denna typ handlar vissa prestanda för bättre antispinnsystem på snö.
Tidsplan

Du kan förvänta touring däck för att pågå i ungefär så länge som deras vanliga motsvarigheter. Den exakta körsträcka varierar starkt efter tillverkare. Naturligtvis kommer dyrare däck ger generellt dig mer nytta än billigare däck.
Varning
p Om du förväntar dig att du kör i tät is eller snö, och med en allt- Säsongen touringdäck kommer att vara otillräckliga. Investera i en uppsättning av ordentliga Drivhjulsdäck utformade för dessa förhållanden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98057.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.