Förhindra att snöuppbyggnad på däck

Även vägarna kan bli snöigt och isigt i din del av landet, är dina däck avsedda för körning i de flesta förhållanden. Men med tiden kommer snöansamlingen på däckmönstret och göra att bilen har mindre kontroll. För att förhindra snöuppbyggnad på däcken, måste du kasta snön med varje rotation av däcket. Installera kedjor på dina däck på vintern kommer att förhindra snöuppbyggnad. Saker du behöver
Måttband
slirskydd
Visa fler instruktioner
1

Läs bilens manual för att avgöra om din bil eller lastbil är bak-eller framhjulsdrift. Lastbilar är oftast bakhjulsdrift och bilar är oftast framhjulsdriven, men du bör kontrollera för säker som dem är däcken som du vill installera kedjorna på.

Kontrollera även i din instruktionsbok om fordonets hjulhusen är standard eller litet "s-class". Vissa sportbilar och andra små fordon har små hjulhusen, vilket kommer att kräva en plattare däck kedja än en traditionell.
2

Mät bredden på däcket. Mät diametern på däcket. Ta dessa mätningar till en lokal däck butik och köpa rätt kedjorna storlek däck till ditt fordon. Se till att berätta butiken modell av bilen, eftersom det oftast har rätt kedjan storlek i sin systerm och kommer att veta om ditt fordon behöver en "s-class"-kedja eller en traditionell kedja.

3

Fastställa slirskydd framför de två kör däcken på din bil. Se till att de är helt i linje med däcken och att det inte finns någon kedja länkar hakas ihop.
4

köra bilen framåt tills däcken är centrerade på kedjorna. Sätt bilen i parken.
5

Wrap kedjorna runt däcket och haka alla spännen snökedja tillsammans på toppen av däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98134.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.