Bridgestone Motocross Däck

grundades 1931, började Bridgestone Corporation först i Japan och är idag den största däcktillverkaren i hela världen. En av de mest populära produkterna avser motocross däck, vilka används i motorcykel racing. De däck som används i dessa typer av fordon behöver särskild teknik på grund av mängden av slitage de utsätts för under ett lopp. Det finns olika modeller av Bridgestone motocross däck beroende på ytan som de är avsedda. M23 och M22

Dessa speciella modeller är byggda speciellt för hård terräng. De är unika i att slitbanan och konstruktion är utformade för att gripa marken ordentligt för att låta individen styra motorcykeln i en rak linje ganska bra. Bridgestone marknadsför dessa särskilda produkter som en grundmodell för nybörjare motocross förare på grund av den stabilitet som de tillhandahåller. Utöver dessa faktorer, den Bridgestone M23 och M22 är billiga i förhållande till andra motocross däck modeller.
M25 och M26

Bridgestone Motocross M25 och M26 är däck som är särskilt utformade för att fungera på lera och sand. Vad som gör dessa modeller särskilt lämpligt att använda är att de har självrengörande trappsteg som möjliggör överlägsen dragkraft även i svåra terräng. Bridgestone har utformat dessa däck har en bred paddel design för att förbättra prestanda för de bakre däcken.
M25 och M26

Bridgestone Motocross M25 och M26 är däck som är särskilt utformade för att fungera på lera och sand. Vad som gör dessa modeller särskilt lämpligt att använda är att de har självrengörande trappsteg som möjliggör överlägsen dragkraft även i svåra terräng. Bridgestone har utformat dessa däck att ha ett brett paddel design för att förbättra prestanda för de bakre däcken.
M403 och M404

Formulerad för intermediär terräng, den cross M403 och M404 är den största utbudet av off-road däck som kan fungera bra på olika typer av ytor. Den främre delen av däcken se av en MX lock och bas för att tillhandahålla stötdämpning och intensiv dragkraft. Utöver dessa funktioner, är höljet formen av däcken större jämfört med andra modeller så att kontaktytan ökar och däcket är bättre rustade att hantera ojämnheter på vägarna. Addera M203 och 204

Dessa speciella däck utnyttja den mest moderna däck teknik som gör det möjligt att röra sig bra i både mjuka och mellanliggande ytor. Bridgestone formulerat bättre grepp dragkraft och ett riktat mönster rotation för att ge bilen bättre stabilitet. En annan effekt av detta är att det tillåter den motocrossförare att göra plötsliga stopp utan däcken misslyckas. Bridgestone 203 och 204 modellerna tar även hänsyn till användningen av fyrtakts maskiner och därmed kommer i olika storlekar. För den bakre, de M204 har en slitbanemönster som har brett avstånd att undvika sladd i ett fast underlag.
M401 och M402

M401 och M402 är Bridgestones svar till efterfrågan på mellanliggande terräng motorcykeldäck. De relativt bra på olika ytor såsom sandig till lerig terräng. Vad som gör dessa modeller unikt är det faktum att Bridgestone har omarbetat sitt centrum och blockerar axeln för att ge åkaren mer kontroll i fall av lutningar. Den M401 och M402 är rörtyp däck och har därmed ett centrum förening och mindre tät sidoblocket förening. Effekten är att Framkomligheten förbättras, särskilt vid kurvtagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98023.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.