De typer av däck Fälgar

Däck är sådana grundläggande bilkomponenter att många förare kan glömma sina estetiska egenskaper. Ett däck fälg bidrar till att förbättra hjulets utseende och design och kan också skydda däcket från elementen. Om du söker en ny stil eller tillägg för dina däck, lära sig om de produkter som kan komplettera din specifika fälgar ordentligt. Fälgar har en lång kedja av siffror som detalj deras diameter och bredd, hjälper dig att avgöra om de passar in på dina däck. Drop-Center Fälgar

Drop-center fälgar, vanligen ses på personbilar och andra mindre fordon, har många praktiska användningsområden, eftersom de hjälper till att hålla däcket tillsammans när en lägenhet inträffar. Utformningen av dessa fälgar orsakar den inre sektionen lägre att sitta än sidorna, vilket gör att hjulet att absorbera kraft och hastighet jämnt. Addera Chrome Fälgar

En snygg och hög klassens val, fälgar krom ger din hjulet en ljus, metallisk glans. Chrome fälgar --- även känd som "platina fälgar" till vissa återförsäljare --- bära en estetisk fördel men kräver en svår underhåll regim. Utan ordentlig och regelbunden rengöring, fälgar den ljusa glans som kommer från Chrome kommer så småningom dim.
Off-Road fälg

Off-road fälgar bidrar till att upprätthålla däckets integritet när du kör på tuff terräng eller under svåra förhållanden så som nederbörd. Off-road trim är relativt lätt att underhålla, eftersom de är byggda för att tåla fläckar, stenar och friktion. Du kan enkelt rensa upp några märken eller repor på dessa fälgar. Tyvärr, off-road fälgar generellt inte passar personbilsdäck.
Wire Fälgar

Wire fälgar, bland de äldsta designerna däck fälg på marknaden, bilda en bana -liknande mönster över inre däck fälg. Mycket lättare än andra typer, fälgar tråd ändå ge tillräckligt stöd till dina däck. Racerbil förare använder tråd fälgar eftersom de hjälpa till att sänka vikten på bilen hjulen. Wire fälgar ger också en estetisk skönhet till bilen tack vare den eleganta designen. Tänk på att på grund av de komplexa banuppbyggnaderna i hjulet, kan en tråd fälg vara svårare att rengöra än normalt däck fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98239.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.