Hur man installerar en Mud Guard på en 2006 Toyota RAV4

skydda kroppen sidorna av din 2006 RAV4 från lera, kan grus och annan väg skräp som kastas upp från däcken vara så enkelt som att installera en uppsättning stänkskydd. Mud vakter är gjorda av hård plast och är formade för att passa konturerna av RAV4 kroppen bakom varje hjulhus. Vakterna använda även original skruvhål i de främre och bakre montering områden, så att borra din SUV inte krävs för den här installationen. Saker du behöver
Sponge
Tvättsprit
Plastbehållare
Rag
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Front Mud Guard Installation
1

Tvätta bort smuts eller skräp från framskärm i leran vakt monteringsläge som kan hindra dess installation med vatten och en svamp. Blanda en lösning av hälften vatten och hälften tvättsprit i en liten plastbehållare. Applicera lösningen med en trasa för montering området på fender för att avlägsna eventuella vaxer eller beläggningar.
2

Ta bort de två nedre skruvarna i leran vakt montering område som fäster framskärmen liner till fronten fender läpp med en stjärnskruvmejsel. Spara skruvarna för återanvändning
3

Skjut den fyrkantiga plast skruvplint -. Medföljer stänkskärmen monteringssats - i det fyrkantiga hålet i undersidan av framskärmen nedan där du bort de skruvarna fender liner tills den sitter ordentligt.
4

Placera stänkskärmen till framskärmen. Rikta de två monteringshålen i vakten med de två skruvhålen fender liner hål. Rada upp nedre fästhål i vakten med skruvplint på undersidan av stänkskärmen. Håll vakten tight till fender.
5

Thread de två ursprungliga skruvarna fender liner genom de två översta fästhål i leran vakt och i de ursprungliga skruvhålen i framskärmen läppen. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel samtidigt som du trycker vakten tätt mot fender.
6

Trä skruven med leran vakt monteringssats genom det nedre hålet i vakten och till skruvplint. Tryck vakten tätt mot fender och dra åt skruven med en stjärnskruvmejsel.
7

Kontrollera mellanrummet mellan stänkskärmen och fender. Lossa alla tre fästskruvar och tryck vakten tätt mot fender om gapet är större än tjockleken på en krona. Dra åt skruvarna.
8

Upprepa för att installera resten av vakten fram lera.
Rear Mud Guard Installation
9

Tvätta bort eventuell lera eller skräp från den bakre stötfångaren i leran vakt monteringsläge som kan hindra dess installation med vatten och en svamp. Blanda en lösning av hälften vatten och hälften tvättsprit i en liten plastbehållare. Applicera lösningen med en trasa för montering området på fender för att avlägsna eventuella vaxer eller beläggningar
10

Ta bort de två nedre skruvarna i leran vakt monteringsområde -. Kommer det att finnas ett oanvänt hål i mellan de två - som fäster bakskärmen liner till den bakre stötfångaren läppen med en stjärnskruvmejsel. Spara den översta skruven för återanvändning, samtidigt kasta bottenskruven
11

Skjut U-formade våren klipp -. Medföljer stänkskärmen monteringssats - med den platta sidan vänd utåt över centrum hål i den bakre stötfångaren läppen. Skjut klämman inåt tills hålet i klämman linje med hålet i stötfångaren läppen.
12

Placera stänkskärmen till den bakre stötfångaren. Rikta den övre monteringshål i vakten med fender liner skruvhålet i stötfångaren läppen. Passa centrum monteringshål med hålet i våren klippet. Passa det nedre hålet med den nedre skruvhålet i stötfångaren läppen. Håll vakten tight till fender.
13

Trä ursprungliga fender liner skruv genom den övre monteringshål i leran vakt och i den ursprungliga skruvhål i den bakre stötfångaren läppen. Trä skruvarna som följde med stänkskärmen monteringssats genom centrum och hålen botten i vakten. Tryck vakten tätt mot den bakre stötfångaren och dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
14

Kontrollera mellanrummet mellan stänkskärmen och fender. Lossa alla tre fästskruvar och tryck vakten tätt mot fender om gapet är större än tjockleken på en krona. Dra åt skruvarna.
15

Upprepa för att installera resten av bakre stänkskärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89725.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.