Hur man installerar en dragkrok på en 2010 Dodge Journey RT AWD

De 2010 Dodge Journey RT med valfria all-wheel-drive är en extremt mångsidig, cross-over SUV som kommer med en tvärgående monterade-, fyra-cylindrig motorn som driver framhjulen. Resan RT sittplatser för upp till sju passagerare. Med installationen av en eftermarknad dragkrok, kan resan bli ännu mer användbar genom att få möjlighet att dra en liten släpvagn. Ingen borrning behövs, eftersom resan levereras med förborrade Hitch-monteringshål från fabriken. Saker du behöver
Smörjolja
5/8-tums skiftnyckel
brytjärnet
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sänk underredet monterade reservdäck, enligt fordonets däck byta instruktioner, för att göra installationen av dragkrok lättare. Skjut under bakre delen av bilen och spraya fyra systemet gummi avgaserna isolatorer med en lätt smörjolja.
2

Skjut den öppna änden av en 5/8-inch skiftnyckel på en av isolatorerna så att det vaggor metallstav att isolatorn hänger från. Håll ett spett fast bredvid skiftnyckeln så att spetsen på stången vilar på isolatorn stopp på metallstav. Addera 3

Rotera bändjärn mot skiftnyckel att glida isolatorn utanför metallstången. Ta bort de återstående tre isolatorer i samma sätt. Låt avgassystemet hänga ner för att underlätta installationen av hitch.
4

Leta upp de tre fabrik-borrade hitch monteringshål vid slutet av varje bakre ramlisten. Sätt den raka änden av fisk-kabeln som följde med dragkrok installationen hårdvaran genom öppningen mellan den bakre stötfångaren balken och ramskenan. Fortsätt routing tråden genom insidan av ramen järnväg och ur en av skumt-monteringshålen. Notera att den lindade slutet av fisk-anslutningen ska hänga från tillgången hålet.
5

Placera hålet i en av metall distanser som medföljde hitch-monteringsverktyg över hoprullade ände fisken-tråd. Skjut in distansen över tråden så att den är placerad inuti ramen järnväg. Twist den gängade änden av en av de hitch-monteringsbultarna på den lindade änden av fisk-tråd.
6

Dra den raka änden av fisken-tråden tills gängorna hos bulten sticka ut genom botten av ramen och distansen sitter flush på insidan av ramen järnväg.
7

Upprepa fisk-wire teknik för att installera de fem återstående distanserna och skruvar i hålen i rambalkarna.
8

Höj hitch till undersidan av fordonet. Rada upp sex utstickande bultarna med sex monteringshål i monteringsflänsarna av skumt. Höj skumt på plats, var noga med att inte skjuta bultar upp i rambalkar.
9

Placera låsbrickor, brickor kil och muttrar i ändarna på de utstickande bultarna och dra åt finger- tight. Dra åt muttrarna med en socket och momentnyckel till cirka 75 foot-pounds, beroende på dragkroken instruktioner.
10

Höj avgassystemet på plats med ena handen. Skjut fyra gummi isolatorer över metallstänger med andra handen. Höj reservdäcket på plats genom att följa bilens däck byta instruktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89616.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.