Hur man byter antennen på en 1993 Toyota Pickup

Toyota lastbilar och stadsjeepar som säljs för 1993 års modell har antingen en manuell eller automatisk antenn. Processen för att ersätta en manuell antenn tar ungefär två minuter, men processen för att ersätta den automatiska antennen är lite mer engagerade, tar ca 15 till 20 minuter. Om du märker att din antenn går upp eller ner när du slår bilen på eller av, har Toyota en automatisk antenn. Om det stannar i samma position, har du en manuell antenn. För bästa resultat, använd en fabrik-antenn. Saker du behöver
Tänger
Assistent Review ersätter antenn
Visa fler instruktioner
1

Vrid Toyota lastbilens tändning till "Lock". Lämna nyckeln i tändningslåset. Vrid muttern runt basen av antennen med en tång för att ta bort den.
2

Be din assistent för att hålla antennen ordentligt. Du måste koppla antennen spolen och inte vill antennen falla innanför dess fäste.
3

Tryck och håll "AM" och "FM"-knapparna samtidigt . Håll knapparna, vrid tändningen till "Acc." Om Toyota radio inte har en CD-spelare, helt enkelt hålla "AM"-knappen och vrid tändningen till "Acc." Antennen spolen börjar varva ner.
4

be assistenten att styra antennen uppåt när spolen rullas. När kabelanslutning är synlig inuti spolen, koppla ur den och håll änden av kabeln fortfarande sitter i lastbilen, för att förhindra den från att falla in i fästet.
5

Anslut den nya antennens kabel till antennen kontakten. Har assistenten håller antennen. Återgå till det inre och vrid nyckeln till "Lås". Antennen spolen kommer vinden tillbaka upp. Be assistenten att styra kabeln i fästet som slingrar upp igen.
6

Fäst muttern till den nya antennen när spolen är helt uppdragen. Dra det med tång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89020.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.