Hur man installerar en dragkrok på en Grand Marquis

The Grand Marquis introducerades först av Mercury, en uppdelning av Ford Motor Company som en 1983 modell. Den Grand Marquis är en stor sedanmodell som utnyttjar en i längdled monterade V8-motor på framsidan som driver bakhjulen. I en tid när många fordon använder sig av enhetslaster kroppens konstruktion, använder Grand Marquis fortfarande separat kropp-on-frame konstruktion, vilket enligt Ford, isolerar vägljud och vibrationer från passagerarutrymmet. The Grand Marquis kan bogsera en väsentlig släpvagn med installationen av en dragkrok. Saker du behöver Sida 2 fordonsindustrin ramper Sida 2 stoppklossar
Portable grinder (tillval) katalog 2 C-klämmor
1,2-tums borr
Borrmaskin
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

tillbaka bilen på en uppsättning av bil ramper. Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen. Blockera framhjulen. Skjut i den bakre delen av bilen och observera undersidan av den bakre rambalkar för överdriven svetsloppor, som kan vara närvarande från bilens tillverkningsprocessen och kan hindra installationen av skumt flush till ramen. Ta bort eventuella stänk inom 10 inches från slutet av varje ram skenor med en bärbar kvarn.
2

Höj skumt i läge under den bakre delen av bilen så att monteringshålen i skumt är inriktade på ramskenorna och hitch är så långt för att den bakre delen av bilen som möjligt. Säkra skumt på plats tillfälligt genom att dra åt ett C-klämma på hitch monteringsfläns till bilen ramskena på varje sida.
3

Infoga en ½ tums borr i en borrmaskin . Använd monteringshålen på Hitch monteringsflänsarna som mallar och borra hela vägen genom botten av rambalk vid varje hål.
4

Leta reda på hålet i botten på varje rambalk cirka 10 inches framåt i skumt. Sätt i en bult som har en rem fäst vid den genom öppningen på ena sidan. Använd remmen att manövrera den gängade änden av bulten in i det främre monteringshålet i ramen och dragkrok. Bifoga en bricka och mutter till den utskjutande gängade änden av bulten och dra åt den med fingrarna. Upprepa för den återstående framåt monteringshål.
5

Placera ett handtag mutter över en av de bakre monteringshålen i ramen och skumt. Trä en bricka och skruv från botten upp i muttern tills det är fingrarna. Använd handtaget på muttern för att hålla den från att vrida medan bulten dras åt. Upprepa för den återstående bakre monteringshål.
6

Dra åt alla skruvar och muttrar med en momentnyckel till 60 foot-pounds. Ta bort de två C-klämmor. Ta bort stoppklossar och kör försiktigt bort av ramper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89074.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.