Hur man lägger marken effekter kit på bilar

Många yttre eftermarknaden uppgraderingar innebära åtminstone lite färg och kaross så att det märks. Ground effekter kan göra en skillnad i utseendet på din bil, målade eller inte. De flesta människor måla dem att matcha bilen innan du installerar dem. Marken effekter kit är ett stort jobb, men kan göras på ett par timmar i din egen uppfart. En body shop kan ladda flera hundra dollar för att installera marken effekter kit. Spara dina pengar och lära sig att sätta marken effekter kit på bilar själv. Saker du behöver
marken effekter kit
Skruvmejsel
Drill
Ratchet /Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta fabriken- installerade sidokjolar, främre stötfångare omslag och bakre stötfångarhöljet. De sidokjolar fästs med bultar och en serie små skruvar under kanten av bilen. De främre och bakre stötfångare är fästa med några bultar placerade på varje ände och i mitten av locken. Några små skruvar kan inneha andra små bitar av plast till omslag och kan lätt avlägsnas. För framsidan, öppna huven för att nå skruvarna i mitten. För den bakre, öppna bagageluckan för att komma till bultarna i mitten.
2

Placera den nya marken effekter kit på marken på rätt sida av bilen, med den främre luckan i fronten av bilen, den bakre luckan på baksidan av bilen och sidokjolar om på varje sida av bilen. Jämför de nya delarna till de gamla delarna för att se till att hålen stämmer. Om hålen på den nya satsen inte matchar de gamla delarna, använd en borr för att göra hål i samma områden.
3

Använd den ursprungliga hårdvaran (bultar och skruvar) såvida marken effekter kit kom med en ny uppsättning. Placera det nya locket främre stötfångaren på bilen och skruva ena sidan och sedan den andra. Gå sedan tillbaka och fäst de återstående bultar och skruvar.
4

Placera bakre stötfångarhöljet på bilen och fäst varje sida och sedan de återstående skruvarna. Kontrollera att avgasröret sträcker ut förbi bakre stötfångarhöljet. Om den täcker förbi röret, kommer att bygga upp från avgaserna komma på stötfångarhöljet och så småningom skada luckan.
5

Snap sidokjolarna på plats och dra åt bultar och skruvar. Se till att dörrarna kan öppnas och stängas ordentligt efter sidokjolarna bifogas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87851.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.