08 Silverado Exhaust Tips

Under 1999, namnet "Silverado" blivit en officiell beteckning för en Chevrolet rad av lastbilar. Innan denna punkt hänvisade Silverado beteckningen till en trim nivå finns i Chevy lastbilar. Medan Silverado lastbilar är tillgängliga med en polerad-krom tips från fabriken, är eftermarknaden tips allmänhet tillverkade av krom eller rostfritt stål, och finns i en mängd olika fastsättning metoder, stilar, former och syften. Metal Type

Chrome är generellt billigare, på grund av de sänkta tillverkningskostnaderna. Rostfritt stål, medan dyrare, vanligtvis varar längre. Rostfritt stål motstår korrosion och det kan poleras utan att oroa strippa lager av glans. Ansluts via svetsning, skruvar, bultar och klämmor
Connection

avgaser tips. I praktiskt taget alla program, är slutrör anslutningspunkt något större än avgasröret. Detta tillåter spetsen att glida över avgasröret för en mer solid anslutning. Weld-on tips glida över avgasröret och häftsvetsas på plats. Weld-on tips ger mest hållbarhet. Screw-on och bolt-on tips glida över avgasröret och kilas på plats med en skruv eller bult. Skruven eller bult kan också utformas för att penetrera ändröret metall för ytterligare anläggning styrka. Clamp-on design använder en ringklämma vid anslutningspunkten för att säkra slutrör till avgasröret. Klämmor svetsade till slutrör på tillverkaren ger i allmänhet mer styrka än fritt flytande klämmor.
Styles

avgassystem tips finns som dubbla spetsar, dual- muromgärdade tips och som tips som ökar i diameter från anslutningen till vägguttaget. Dual tips förgrening från anslutningspunkten vid motorns avgasrör för att tillhandahålla två utlopp. Dual-väggiga avgassystem tips är konstruerade av två rullar av metall, en större diameter än den andra för att ge bulk till slutrör. De är förenade vid båda ändar. På grund av kostnaderna för tillverkning och det extra material som används, med dubbla väggar tips är generellt dyrare. Tip stilar som ökar i diameter, från anslutning till slut, ge intryck av användningen av en större avgassystemet. Tips som ökar i diameter också kan förstärka ljudet.
Former

avgassystem tips finns i runda, ovala, kvadratiska, triangulära, utsvängda, avfasade och egna former , såsom Chevrolet bow-tie. I slutet av slutrör kan skäras eller rullas. Cut rören är platt på ändarna, och exponera bare metal cut. Snitten kan huggas - ett djupt vinklad snitt - eller vinkel snitt i en mängd olika stilar. Valsade rören har den skurna änden rullas in i munnen av avgasflödet dricks. Rullade kanter ger en jämn ände till avgasröret tips för extra styling. Valsade slutade slutrör bör ha ett litet hål i avgasröret. När den är installerad, bör hålet vara centrerat mot vägen så att kondens och vatten rinna ut ur röret från bakom rullen.
Syfte

Avgassystem tips finns specifikt att förstärka eller dämpa ljud. Tips som kommer att förstärka ljudet i allmänhet avfasade, dubbla väggar eller ökning i diameter från avgasröret till avgasporten. Avgassystem tips kan vara "resonans." Resonans tips innehåller ett ljuddämpande foder, såsom glasfiber, för att minska ljudet vid avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88901.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.