Hur Tint baklysen på en Honda Civic Coupe

Tonade bakljus är en populär modifikation som bilentusiaster utföra på sina bilar av valet. Honda Civic är inte annorlunda och har en av de största och mest diversifierade fan baser av någon modell bil rikstäckande. En särskilt intressant sak om Honda Civic är tillgången på eftermarknaden delar till rimliga priser. Du kan köpa pre-tonade bakljus som monteras direkt i bagageluckan. Men det är mer ekonomiskt att tona dina egna baklyktor. Med dagens lättanvända toning produkter, finns det ingen anledning att du inte ska kunna nyans dina bakljus och få dem att se snygg och professionell. Följ dessa enkla steg för att komma igång idag. Saker du behöver
Night nyanser toning
Skruvmejsel
Klarlack
Maskeringstejp
Ljus sand papper
Visa fler instruktioner
1

Pop stammen och höja bagageluckan. Dra tillbaka mattan bort från stammen facket för att exponera den bakre av de bakre bakljus aggregaten. Koppla ljuset från ledningsnätet och vrid glödlampan motsols för att lossa det från lampenheten. Använd skruvmejseln för att skruva isär bakljusaggregat från stammen och dra bakljus objektivet rakt ut ur hålet.
2

Upprepa steg 1 för andra bakljus och sedan lägga ljus ner på en mjuk yta . Använd maskeringstejp för att tejpa en cirkel runt det område där svansen glödlampan kommer att vila när den är monterad (gör detta för att undvika att dras över). Använd sandpapper för att lätt buff runt det cirkulära området. Detta kommer att hjälpa färgen fäster bättre. Spraya Nightshades toning färg på båda tejpade lamporna.
3

Spray 8 till 15 ljusa rockar (så 30 minuter mellan lagren att torka) i toning på belysningen och sedan låta dem torka helt.
4

Spray 3 till 5 lager av klarlack på toning för att hålla färgen från repor. Låt det gå minst 30 minuter mellan varje lager. Vänta 24 timmar och sedan dra bort tejpen.
5

Montera bakljus tillbaka in i stammen genom att vända stegen 1-2 och sedan haka tänder och kabelhärvan back up.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87839.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.