Hur man installerar Flat 4 släpvagnskablage på en Wrangler

Installera platt-kontakt, fyra blad släp kabelstammen till en Jeep Wrangler gör bogsering både enkelt och praktiskt. Den fasta anslutningen fyra stift skumt ledningar förmedlar elektriska signaler från Wrangler ledningar till trailerns ledningar, och kör alla ljusfunktioner som krävs för att använda en släpvagn på vägen. Användningen av en dedikerad hitch kabelsats endast omfattar push-on/pull-off anslutningar, så inga verktyg behövs. Detta är en enkel och okomplicerad projekt som borde ta mer än trettio minuter. Saker du behöver
dedikerade hitch kabelsats
slipsar plast zip
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en dedikerad kit skumt ledningar till Jeep Wrangler. De finns från de flesta bildelar butiker och återförsäljare Jeep.
2

Dra in plaststiften som håller stänkskyddet på plats inne förarsidan bakre hjulhus. De plaststiften bör dras med nageln tryck bara, om de har blivit beslagtagna glida ett knivblad nedanför huvudet och knäpp dem. Ta stänkskyddet från hjulet väl genom att låta den sjunka mot dig.
3

Ta terminalen flera kvarter från det svarta plasthöljet bakom baklyktan. Den terminala multi-block är ett enkel push-on/pull-off kontakt på änden av kabeln till den lätta klustret. På vissa Wranglers finns fabriksmonterad elektrisk isolering tejp virad runt flera block; detta måste rullas innan multi-blocket kan dras av
4

Anslut skumt kabelsats till baksidan. av ljuset klustret, anslut sedan den terminala multi-blocket i skumt kabelsats. Använd ny elektrisk isoleringstejp för att täcka anslutningarna om något togs bort tidigare, sedan ersätta stänkskärm och plast låssprintarna.
5

Dra tråden av den särskilda skumt kabelsats, korrekt kallas en fläta, så det platt-kontakten fyra stift skumt är på en plats nära din bogsera paket. Fäst tråden och skumt på plats med plast zip band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89062.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.