Hur man installerar en Audi A4: s Trailer Hitch

A4 är en liten lyxbil tillverkad av Audi, en tysk biltillverkare. Den A4 levereras som standard med framhjulsdrift, en manuell växellåda och en fyrcylindrig motor, liksom all-wheel-drive, en V-6 motor och automatlåda utan extra kostnad. Standardutrustningen inkluderar även sidokrockkuddar, antisladdsystem och låsningsfria bromsar. I A4 har förmågan att dra en liten släpvagn med installationen av en eftermarknad dragkrok. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Spårskruvmejsel
Måttband
filtpenna
Brukskniv
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa mer Instruktioner
1

Leta reda på de tre skruvarna som fäster plasten stötfångaren fascia på baksidan av bilen på undersidan av stammen facket pannan. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel, och placera dem åt sidan.
2

Öppna bagageluckan och lyfter lasten mattan. Ta den extra muttern däck vinge med handen, ta sedan bort reservdäcket och domkraften från stammen och lägg dem åt sidan. Lokalisera de två avtappningspluggar på baksidan av stammen pan där reservhjulet bosatt genom att bända ut dem med en skruvmejsel. Behåll pluggarna för framtida bruk, eller kasta dem.
3

Hitta mitten av den bakre stötfångaren fascia med ett måttband. Markera en skåra längst ned i mitten av fascia 3,25 inches bred och 3 inches djupt med en tuschpenna. Klipp hack ut försiktigt med en vass mattkniv. Var försiktig när du gör detta snitt, eftersom det kommer att vara synlig från bakre delen av bilen.
4

Dra den bakre fascia nedåt och den bakre delen av bilen något att avslöja ändarna på den bakre ramen skenor. Placera en bult platta ovanpå en av skenorna, se de två monteringshålen i plattan grenslar ramskenan. Sätt i en vagn bulten i varje monteringshålen så den gängade änden av bulten är punkter nedåt. Upprepa proceduren på den andra ramlisten.
5

Höj skumt på plats på baksidan av bilen, rada upp de bakre monteringshålen i skumt med de fyra vagnsbultarna installerade tidigare. Placera en bricka och låsmutter på änden av varje vagn bult och dra åt dem med fingrarna.
6

Place avståndsbjälkar över de två dräneringshål inuti reservdäcket facket i bålen, sedan placera en vagnsbult i hålet i varje distansorgan. Kontrollera för att se till den gängade änden av varje bult skjuter ut genom den främre monteringshålen i hitch. Placera en bricka och låsmutter på ändarna av varje bult. Dra åt dessa muttrar och fyra installerat tidigare med en momentnyckel till tätheten som anges i instruktionerna hitch installation.
7

Skjut den bakre fascia på plats under bilen, och dra åt skruvarna med en Phillips skruvmejsel. Byt däcket jack och reservdäck, och säkra dem. Dra Bagagerumsmatta tillbaka över reservdelar och stänga bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88884.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.