Hur man installerar GMC Cab Lights

Truck tillbehör gjorda för att lägga till stil och personlighet till din lastbil ingår hytt lampor. Men att installera dem korrekt gör skillnaden mellan att lägga till eller ta bort från bilens inredning. Oavsett vilken stil eller märke hyttbelysning valda, installera dem är något de gör-det-själv-konsumenter kan installeras utan problem. Om du är bra med en borr och en skruvmejsel, sedan har du de kunskaper som krävs. Som med alla projekt som kräver att arbeta med elektriska system, skydda dig själv och systemet genom att koppla ur strömkällan. Saker du behöver
Star skruvmejsel
Rak skruvmejsel
Maskeringstejp
Drill
7/64-inch borr
Visa fler instruktioner
1

Leta skruvarna som håller solskydden på plats och backa upp dem med en stjärna skruvmejsel. Dra visir från taket på hytten.
2

Lossa locken och låsmekanism av handtag på passagerarsidan i hytten. Dra i handtaget tills det är gratis. Du behöver inte ta ut den ur innertaket.
3

Bänd förarsidan och passagerarsidan pelaren omfattar kostnadsfritt med en rak skruvmejsel. Pelaren omslaget är den bit som går från toppen av instrumentbrädan till headliner.
4

tillbaka ut den främre skruven i övre konsolen. Det finns en klämma på varje sida på ryggen, så dra ner på baksidan för att frigöra konsolen från overhead. Om fordonet har OnStar, koppla ur högtalaren kontakten och kartan ljus. Ta bort konsolen.
5

Placera Sidobelysning 4 1/8 inches tillbaka från vindrutan packning och 4 1/4 inches från packningen till luckan. Håll centrum ljus samma avstånd från vindrutan packningen och i centrum av hytten. Titta på ljusen från framför lastbilen för rätt läge.
6

Täck installationen området med maskeringstejp. Placera ljusen tillbaka i sina lägen och spåra skruvhålen på hytten. Börja med mitt ljus för att hålla från att nå över sidoljusen.
7

Borra hålen med en 7/64-inch borr. Sätt gummiringarna i hålen för att skydda ledningarna från kortslutning mot metall.
8

Anslut kablarna till lamporna och mata dem genom hålen i hytten. Lägg lite silikon sealer på skruvarna och installera belysningen. Inifrån hytten, köra trådarna förarsidan med centrum och passagerare trådar sido och mata dem nedför pelaren passagerarsidan till säkringsboxen.
9

Wire den smält bly till de varma trådarna från ljus och bifoga en honkontakt på jordkabeln. Anslut ström-och trådarna på marken och testa lamporna. När testat, återmontera takkonsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88853.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.