Lägga Självlysande Accent Paint

Människor som känner att de bara kan göra saker på rätt sätt är samma personer som målar sina egna bilar. Om du har utrymme och ventilation är bra, så ge det ett försök, ska det bara ta ca 6 till 7 timmar. Precision är nyckeln till bilen målning. Du kommer att behöva tejpa och blanda dina färger med omsorg, speciellt att göra mörk accent arbete. Saker du behöver
sprutpistol
Accent glöd måla
Tape
Bil tidning
eller lastbil
Visa fler instruktioner
1

Ge din bil en bra tvätta med tvål och vatten och den torra handduken. Smutsavlägsning kommer att göra accent färgen fäster ordentligt. Tvålen måste ha ett vax /fett remover i det.
2

Bestäm vilka områden du vill accent med färg och markera dem noga. Se till att området är helt torr innan du börjar måla.
3

Spread band försiktigt ut där du vill accent din bil. Tidningen kan användas med tejp för att säkerställa att den mörkare accent färgen inte får besprutas på resten av bilen ytan.
4

Välj en färg som du gillar och applicera med en pistol till säkerställa jämn beläggning. Ta några övningssvingar med pistolen för att få färgen att flyta jämnt.
5

Rikta pistolen vid tejpade accent design och spraya jämnt med jämna slag. Efter det slutliga skiktet appliceras, låt färgen torka i 90 minuter.
6

Täta accent färg med tre klarlacker-låt varje lager torka i 15 minuter innan du använder en ny. Låt sista skiktet torka i 90 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87776.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.