Hur man installerar ett bodykit på en CRX

En Honda CRX är en super-liten kompakt bil och även om det bara var för en kort tid, det finns många eftermarknaden tillbehör görs för det idag, inklusive organ byggsatser. En CRX kropp kit innehåller en främre och bakre stötfångare omslag och två sidokjolar för längs sidan av bilen. De organ kit är gjorda för att vara direkta ersättare för fabriken stötfångare och sidokjolar. Factory CRX stötfångare och sidokjolar är små, så att kroppen kit del kan vara mycket större, beroende på kit du köper. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Kjolpaket Electronic Hardware
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort fabriken främre stötfångare. Öppna bakluckan och ta bort de fem 10 mm bultar längs den övre kanten av stötfångarhöljet. Ta bort skruvarna från baksidan av det främre stötfångarhöljet direkt framför framhjulet. Nå bakom luckan och ta bort de två 12 mm bultar längs sömmen där locket möter framskärmen. Dra stötfångaren täcka av.
2

Montera främre stötfångarhöljet av bodykit genom att placera den i samma position som den främre stötfångaren var i. Montera den översta raden av fem 10 mm bultar som ska hålla satsen på plats. Montera de två 12 mm bultar längs sömmen att ansluta locket till framskärmen. Montera de fem skruvarna längs kanten av locket, precis framför framhjulen.
3

Ta den bakre stötfångaren täcka bort av CRX. Titta under den bakre stötfångaren och ta bort de 10 mm bultar längs sömmen förbinder stötfångarhöljet till bilen. Det finns sex bultar på varje sida. Ta bort skruvarna från framkanten av den bakre luckan, precis bakom bakhjulen. Dra det bakre locket.
4

Placera stötfångarhöljet från kroppen kit på baksidan av CRX. Det kan vara svårt att hålla för en person tills de första bultarna är installerade längs med sömmen, så en hjälpare kan behövas. Installera raden av skruvarna längs kanten av stötfångaren bakom de bakre däcken för varje sida av bilen.
5

Ta bort de två skruvarna från varje sida kjol på CRX. Det finns en 12 mm bult precis bakom framdäcket och en precis framför den bakre däcket, på undersidan av bilen. Placera den nya sidan kjolen på plats och sätt tillbaka bultarna. Gör detta för båda sidor av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89216.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.