Installationsinstruktioner för Nerf Bars på en Ford F150 Super Crew Cab

Fords innovationer med F150 under de senaste 40 åren har kommit som en blandning av form och funktion. Dessa innovationer har gjort lastbilen mer pålitlig och kan anpassas till en mängd olika användningsområden. Factory fotsteg och barer steg är exempel på sådana innovationer som ger en blandning av både form och funktion. Skivorna eller barer ger extra skydd för den nedre delen av dörrarna, och samtidigt ge dig ett mellansteg mellan marken och F150: s våning. Om din F150 inte lämnar fabriken med fotsteg eller barer steg kan du installera Nerf barer i ungefär en timme. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
4 pallbockar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Brace F150 Super Crew höger framhjul med två stoppklossar för att hindra trucken från att rulla.
2

Lyft den vänstra sidan av trucken med en domkraft tills du kan placera två pallbockar, justerat till sin fulla höjd, under den vänstra ramen järnväg. Sänk F150 på två pallbockar med domkraft.
3

Position ytterligare två pallbockar längs förarsidan av F150. Lyft vänster Nerf bar på dessa pallbockar, med fästen i linje med fabriken borrade fästhål i F150 vänstra ramlisten.
4

Skjut Nerf bar montering bultar genom Nerf bar montering fästen och genom F150 vänstra ramlisten. Trä på låsbrickor på ändarna av bultarna och dra åt de kvarhållande muttrar på bultarna med Hylsnyckelsats att säkra Nerf bar till lastbilens ram. Observera att vissa Nerf Bars kan komma med en gummi isolator för att sitta mellan fästet och ram, om din gör, se till att placera isolator mellan baren och ramen innan du sätter i bulten
5

. Lyft F150 utanför pallbockar, med hjälp av domkraft. Flytta alla fyra pallbockar bort från lastbilen. Sänk F150 till marken.
6

Upprepa steg 1 till 5 på motsatt sida för att installera rätt Nerf bar.
7

Dra åt alla Nerf bar montering nötter när det görs. Vid åtdragning, dra åt muttrarna tills låsbrickor plana ut, vrid muttern 1/2-turn vidare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89530.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.