Vilka är effekterna av Prius Aero?

Prius aero kit minska vindmotstånd av Toyota Prius. Prius är aerodynamisk som är, men en Prius aero kit går vidare för att ändra sidorna och undersidan av tredje generationens modeller, först såldes under 2010. Med tanke på kroppens likheterna mellan Generation II och Generation III Prius, det finns också flera Prius aero kit som finns för Prius som går tillbaka till 2004. Vad är en Aero Kit?

En aero kit är en kropp modifiering kit som syftar till att göra Prius mer aerodynamisk, och kan ge en körsträcka boost av två eller tre miles per gallon. Det kan också hjälpa anpassa Prius till de individuella smak av ägaren. Paket inkluderar bakhjul kjolar, främre hjulhuset modifieringar för att minska turbulens, en omformad bakre diffusorn, lägre sidokjolar och en mer aerodynamisk front galler.
Installation

Aero kit installeras genom att först provmontering och måla kitkomponenter. Därefter är självgängande skruvar användas vid behov för att säkra komponenter till Toyota Prius kroppen. Aero kit kan själv installerat, men installationen görs bättre av en auto body shop.
Vem gör det?

Med den officiella lanseringen av 2010 Toyota Prius, presenterade Toyota tre organ kit genom Modellista, företagets egen in-house tuning division. Dessa kit är Version 1, Version 2 och Aero Tourer. Flera eftermarknaden aero kit är även tillgängliga från olika tillverkare. 3dCarbon Aero Body Kit, Wald International Toyota Prius Aero Kit och Aimgain Hybrid fulla aero kit för 2004-2009 Prius är exempel på andra eftermarknadstjänster kit.
Kit

Generation III Priuses, börjar med 2010-modellen, har ett stort antal tredjepartsleverantörer kit som finns. Generation II, från 2004 till 2009, har också tredje part kit. Det finns även aero kit för Generation I Prius, den sedanmodell säljs från 2001 till 2003. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89603.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.