Hur man gör en anpassad Hood Scoop

Funktionellt och kyla, ökar en anpassad huva scoop bilens image. Ursprungligen utformad för att påverka bilens luftintag, har huva skopor utvecklats till eftermarknaden alternativ som gör din bil ser ut som en muskelbil. Människor uppfattar ofta bilar med huva skopor vara mycket mer kraftfull än de verkligen är. Det kan vara ganska dyrt att ta bilen till en body shop för installation av en funktionell huva scoop. Ett mer prisvärt alternativ är att bygga din egen icke-funktionellt anpassade huva scoop och installera det. Saker du behöver
Papp
Marker
Knife
Silvertejp
glasfiberharts kit
Drill
1/4-tums borr
1/4-tums skruvar och muttrar
Kapning och gängvätska
Visa fler instruktioner
1

rita ett mönster på kartong för den grundläggande formen och storleken på din egen huva scoop. Denna form bör dras så att den är toppen av din skopa, eftersom det skulle se ut när man tittar ner på den på toppen av huven på din bil. Om du planerar att göra ditt scoop funktionell, kan skopan vara vilken storlek och form som du föredrar. Tänk på att storleken ska synas något proportion till storleken på din bils huva.
2

Skapa sidor och en baksida (vindruta sida) genom att dra dem på mönstret. Skär i hörnen av dina sidor och baksida för att säkerställa att de är i rätt storlek för att skapa din tredimensionell modell. Din mönster bör vara högre i fronten (mot grillen) och kortare bakåt (mot vindrutan) för att spegla kurvan i din huv. Addera 3

Klipp ut mönstret med en kniv.
4

Tape modellen tillsammans med silvertejp. En överdriven mängd band är inte nödvändigt. Använd små remsor för att tejpa sidorna och tillbaka tillsammans.
5

linda hela modellen hood scoop med plastfolie och tejpa fast den ordentligt. Tejpa en trasa remsa till botten av din modell, kör hela vägen runt kanterna, vilket gör en trasa gräns. Den trasa remsan bör inte köra hela bredden av skopan och bör inte göra skopan medföljer. Detta kommer att bli en del av skopan som sitter direkt på motorhuven på din bil, platt på huven ytan. Det behöver inte tejpas prydligt. Du kommer att täcka upp detta senare.
6

Kombinera poly harts och härdare i ditt kit för att skapa ditt glasfiberharts, enligt medföljande anvisningar. En metall hink eller annan behållare är ett bra val att använda för att blanda blandningen i. ingredienser bör blandas väl med en färg pinne eller metallstav. En glasfiber kit kan köpas på de flesta auto-delar butiker eller järnaffärer. Använd den medföljande trasa för att stryka den glasfiberharts till huven scoop eller använd en disponibel svamp borste för att måla plasten på modellen. Coat det grundligt. Jämna ut eventuella bubblor eller ojämnheter.
7

Låt massan torka och sätta i en varm, torr plats under minst 24 timmar. När torr, skal papp modellen bort från glasfiber scoop med handen. Kassera kartong modellen. Du bör vara kvar med en glasfiber version av din huva scoop..
8

Borra hål på undersidan av skopan med en borrmaskin och 1/4-tums borr Två hål på varje sida mot framsidan (grillsidan) och tillbaka (vindruta sidan) bör vara tillräckliga. Borra hål i huven där du vill placera din scoop att matcha hålen på huven scoop.
9

Fäst scoop till bilens huva med 1/4-tums bultar och muttrar. Dra ner dem ordentligt för att säkerställa att de är säkra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88794.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.