Hur man installerar ett Backalarm Bulb

Omvänd larm har installerats på stora lastbilar under många år och nyligen blev en eftermarknad tillägg för personbilar. Dessa larm avger en ljudsignal för att meddela folk bakom din bil som du säkerhetskopierar. Du kan gå in i nästan alla Biltema och plocka upp en uppsättning av omvänd larm lökar. Saker du behöver
Bruksanvisning
Ratchet
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1 tillgång

Gain till bilens backljus lökar. Denna process varierar kraftigt mellan olika fordon, så hänvisa till din bruksanvisning för exakt process.
2

Ta bort lampan från sockeln. Om din lampa har en platt bas, helt enkelt dra ut glödlampan rakt ut med en lätt vickande rörelse. Om den har en rundad botten, tryck ner på lampan, vrid den motsols och sedan dra ut den ur uttaget.
3

Jämför det omvända larmet lökens kontakt med den ursprungliga glödlampan att se till att den är kompatibel.
4

Installera Backalarm glödlampan. Om den har en platt bas, tryck helt enkelt in det i uttaget. En rundad bas kräver att du trycker ner, vrid glödlampan medsols och sedan frigöra lampan för att låsa den på plats.
5

Följ anvisningarna i din instruktionsbok för att installera om alla borttagna komponenter för att komma åt glödlampan . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89073.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.