Ground Effect för bilar och lastbilar

Även om vissa är mer av estetiska skäl än att minska luftmotståndskoefficient , marken effekter göra bilar och lastbilar mer aerodynamisk och därmed effektiv genom att minska mängden luft som passerar under dem eller styra hur det flöden runt dem. Side kåpor

aerodynamiska modifieringar oftast kallas marken effekter är faktiskt kallas sido kåpor . Dessa fylla gapet mellan en bilens hjul som orsakas av den inåtriktade lutningen hos en bil eller lastbilens sidor vid botten av fordonet. De direkt luft runt däcken och förhindra sidovind från att strömma under bilen. Vissa marken effekter , däremot , är rent stilistisk effekt .
Sängöverkast

pickup lastbilar , en platt , hårt omslag på sängen kommer att ge en viss förbättring på aerodynamik . Anpassade aero omslag, som gör mer för att styra flödet av luft runt en lastbil , ge större minskningar av luftmotståndet.
Övriga Drag Reduktorer

Vehicle modifieringar inkluderar huva och hjulhus kåpor , men de berörda om att minska friktion och öka effektiviteten bör koncentrera sina ansträngningar närmare marken . Sänkning ett fordon och att lägga till en kropp pan att göra sin bottenyta så slät som möjligt göra en bil eller lastbil mer aerodynamiska genom att minska mängden av luft som strömmar under den.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89036.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.