Hur man installerar en Chevy Leveling Kit

En Chevrolet pickup kommer från fabriken med en liten kratta, där den bakre delen av lastbilen sitter högre än den främre. Detta är för last-utjämning ändamål, men inte alla gillar det utseendet. För att åtgärda problemet kan du installera en last-utjämning kit på fronten för att höja upp och jämna ut den med baksidan av lastbilen. Lyckligtvis är det inte svårt att göra, och du kan installera en Chevy utjämning kit i ungefär en timme. Saker du behöver
Leveling kit
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Dra åt parkeringsbromsen på Chevrolet och lyft framför lastbilen med hjälp av en domkraft. Ställ pallbockar under ramen och sedan ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

unbolt botten av fjäderben från nedre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag. Tryck ned den nedre länkarmen och installera U-formade utjämning kit under botten av staget så att botten på U sitter mot ramen, och hålen i utjämning kit linje med monteringshålen på både den undre kontroll arm och staget.
3

Bolt utjämning kit och fabriken strut i nedre länkarm med skruvarna som medföljer satsen och 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn, sedan sänka bilen bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89184.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.