Anpassade Exotiska Ground Effekter

De marken effekter hänvisar till aerodynamik av botten av bilen. Dessa anpassade exotiska marken Effecs läggs för att öka downforce som är viktigt för att resa med mycket höga hastigheter. Denna downforce tillåter mer fart vid kurvtagning och öka väggreppet. När en bil går tillräckligt snabbt och är nära marken, kommer det plötsligt sugas mot marken ger bättre kontroll. Frontspoilern

Luften dammen, en anpassad exotisk markeffekt, är också känd som en spoiler. Det finns under bilens främre stötfångare. Denna luft dammen ger mer luft att strömma till kylaren, vilket minskar luftmotståndet och någon hiss. Ju mer ett fordon lyfter när du flyttar, desto mindre stabil blir det när man kör och desto större chans att det kan rulla över.
Rear Spoiler

spoiler genererar downforce. Detta är ett sätt att skapa större väggrepp på vägen utan att öka vikten på fordonet. Spoilers kan vara på framsidan och baksidan av ett fordon, även om de är mer vanligt förekommande på baksidan. Anpassade exotiska marken effekter är gjorda för specifika märken och modeller för att skapa idealiska körförhållanden. Kontrollera spoilern var avsedd för din bil.
Bakre diffuser

bakre diffusorn, annat anpassat exotisk marken effekt, kommer frånluft underifrån bilen . Som en bil rör sig i höga hastigheter, luften färdas under fordonet. Detta orsakar att lufttrycket under bilen för att släppa. Spridaren hjälper återgår luften till normalt tryck och hastighet. Detta, i sin tur, ökar downforce och minskar motståndet, eller motståndskraft mot vind, på din bil.
Vingar

Wings, en annan exotisk plats effekt än kan vara skräddarsy, läggs till fordon för att öka väg-kramas downforce. Vinkeln på vingen kan justeras för att öka eller minska downforce, beroende på de drivande behov. Dessa vingar fungerar enligt samma princip som flygplansvingar, förutom att de är omvänt så bilen pressas nedåt, snarare än att ta flygning. Formel 1, säger aerodynamiken baseras på Bernoullis princip, säger vilken ett föremål kommer att röra sig mot ett område med lägre tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88487.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.