Hur öka dragkapacitet för Ford F-150

Som av 2010, var den populära Ford F-150 finns i ett stort utbud av trim paket och stilar kropp, samtidigt som endast två motoralternativ: en 4,6 eller 5,4- liters V8. När väl utrustad med 5,4-liters motor och ytterligare bogsering alternativ, är den maximala dragkapacitet av F-150 har en effekt på 11,300 pounds. Även högsta bogsering kapacitet kommer att variera under de årsmodellerna och konfigurationer av varje F-150, det finns alltid ändring alternativ för att bidra till att öka den dragkapacitet för vad som har beskrivits som "USA: s favorit lastbil." Saker du behöver
klass V Hitch
viktfördelning länksystem
Ström chip
Eftermarknad bladfjädrar
Aftermarket chocker
Kraftiga axlar
Visa mer Instruktioner

1

Se bruksanvisningen för att kontrollera F-150: s maximala dragkapacitet, på uppdrag av den fabriken. Ett antal faktorer, liksom utväxlingen kommer frame styrka och motor pickup påverkar detta betyg.
2

Utrusta bilen med en dragkrok som är specificerade för att motstå, åtminstone, den högsta bogsera betyg vikten av fordonet. Klass V missöden, den mest hållbara av tungan-monterade missöden tillgängliga, är avsedda att dra laster upp till 10.000 pounds. Köp en vikt distribuera skumt systemet från en lokal trailer butik eller online-återförsäljare, förutom en varaktig skumt, att hjälpa jämnt fördela vikten av tunga laster mellan fram-och bakaxel, och minska trailer gungning.

3

Åsidosätt fabriken bränslepåfyllning, timing och transmission inställningar av pickup elektroniska styrenhet genom att installera en effekt programmerare eller chip. Anslut tunern till F-150 data port eller datorns modul, vilket krävs enligt den specifika enheten. Välj ett tuning alternativ som uppges förbättra bogsering makt. Installation av en programmerare är avsedd för just din årsmodell av F-150 får netto en 10% ökning i hästkrafter och vridmoment, vilket gör att bilen att dra större laster med större lätthet.
4

Uppgradera bakre blad fjädrar och stötdämpare genom att ersätta de stock komponenter med tunga, eftermarknad delar. Ökad styvhet i de bakre fjädrarna förhindrar baksidan av pickup från hängande och minska belastningen på bakaxeln. Byt fabriken chocker med hög kvalitet, ansökan lämpliga chocker för att ge mer stabil fordon överlämnandet vid körning i tuffa förhållanden med tung last.
5

köpa och installera axlar och differentialer med högre utväxling och betyg vikt. Investera i tunga komponenter duty drivlinan kommer att göra det möjligt för F-150 att bogsera tyngre laster samtidigt som man eliminerar stress på vitala komponenter som kan misslyckas om de belastas med alltför mycket vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88996.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.