Ford E150 Ground Effekter

Ground effekter är anpassade kroppsdelar som gör att du kan förvandla en moderat konservativ fordon till ett rullande konstverk. Även kallad body kits, dessa samlingar av utvändiga produkter förbättrar bilens grundkonstruktion och samtidigt förbättra aerodynamiken. Du kan anpassa ditt lager Ford E-150 med snygga marken effekter. Typiska marken effekter för E-150 är anpassade främre stötfångare, bakre stötfångare, spoilers, sidokjolar, vingar tak och vakter för fram, bak och sida av fordonet. Historia av marken effekter

Ursprungligen utvecklad för tävlingsbilar för att få dem att gå snabbare, marken effekter lägre fordonet, tvingar luften att röra sig upp och över bilen. Jim Hall, den första bilen aerodynamikern, började arbeta på ett projekt för att utforma en vinnande formel en racerbil 1961 med motiveringen effekter teknologi. Det tog honom fram till 1970 för att ta sitt koncept till verklighet - en bil som kan konkurrera i Formula One. Även om han inte vann, ras tjänstemän förbjudit sådana bilar på grund av den fördel som de skulle ha i framtida tävlingar.
Marktyper Effekter

Det primära fokus för marken effekter är undersidan och nedre halvan av fordonet, men ett stort antal utsmyckningar finns till Ford E-150 som solskydd, vingar tak, tak skopor och spoilers. Med de häftiga utseende av en racerbil och prestanda för att matcha, Ford Econoline, eller E-150, morfar in en helt annan maskin när uppklädd i marken effekter. Många enskilda alternativ och kompletta samlingar är tillgängliga från vilken du kan välja.
Ground Effekter Basics

Anpassad bygga din van kropp till dina egna unika specifikationer är bara en av de många fördelarna med marken effekter. För den eleganta, snabb look flesta kit entusiaster försöker uppnå, följa de naturliga linjerna i fordonet, hålla utseendet symmetrisk. Body kit är tillverkade med förstärkta, klass A, hand-lade glasfiber med en mikro-väv struktur som ger maximal stabilitet. Dessa kit är tillgängliga från tillverkare såsom Carbon Creations, RKsport, Wings West, Street Scene, Extreme Mått Kits Body och Carid. Addera Stötfångare och sidokjolar

Bland mest populära marken effekter är stötfångare och sidokjolar. Stötfångare är en av de mest betydande förändringar du kan göra, både för estetik och prestanda. En stötfångare kan ersättas helt eller stötfångare omslag som är som en andra hud kan installeras. Ett annat alternativ för stötfångare är att lägga en frontspoilern eller bakre kjol till den befintliga fabriken stötfångare och måla detta tillägg tillbehör för att matcha. Tillsatsen av sidokjolar skapa en snygg, låg profil utseende och helt ändra den övergripande konturen av Ford E-150.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89240.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.